reklama
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Super
Chyba nie wiem co powinnam teraz zrobić? Zapomniałam jak to było z pierwszym dzieckiem najpierw iść do lekarza i zrobić betę ? Potem umówić się do ginekologa czy jutro dzwonić od razu ?Super
Czescjaksiemasz
Ja nie wiem czy jestem dobrym doradcą zrobilam dwa razy betę a na wizytę się zapisałam 3 tyg późniejChyba nie wiem co powinnam teraz zrobić? Zapomniałam jak to było z pierwszym dzieckiem najpierw iść do lekarza i zrobić betę ? Potem umówić się do ginekologa czy jutro dzwonić od razu ?
Powtórzę jeszcze jutro test i potem zadzwonię do ginekologa i powiem ze wyszedł pozytywny i zapytam się co dalejJa nie wiem czy jestem dobrym doradcą zrobilam dwa razy betę a na wizytę się zapisałam 3 tyg później
Aleksandra893
Najlepiej pójść na betę i zrobić z jeden przyrost bety a jeśli beta wyjdzie min. 1000 to już śmiało można lecieć do ginekologa bo będzie coś widać na obrazie usgPowtórzę jeszcze jutro test i potem zadzwonię do ginekologa i powiem ze wyszedł pozytywny i zapytam się co dalej
Aleksandra96
Aktywna w BB
Super, gratuluję jeżeli można zapytać gdzie Pani mieszka za granica ?
Na wizytę idź sobie dopiero w okolicach 7-8tc bo wcześniej nie dostaniesz nawet karty ciąży. Bety bez potrzeby Ci nie zrobią w DE.W Niemczech mieszkam
Póki dobrze się czujesz i nic się nie dzieje (żadnego dziwnego/silnego bólu czy plamienia lub krwawienia) to spokojnie poczekaj.
reklama
No już termin sobie zrobiłam na przyszły tydzień, to będzie już 7tc. Póki co siedzę w domu i czekam. Pytałam czy mam zrobić betę to powiedziała mi kobitka ze nie, ze mam nic nie robić tylko czekać do wizyty.Na wizytę idź sobie dopiero w okolicach 7-8tc bo wcześniej nie dostaniesz nawet karty ciąży. Bety bez potrzeby Ci nie zrobią w DE.
Póki dobrze się czujesz i nic się nie dzieje (żadnego dziwnego/silnego bólu czy plamienia lub krwawienia) to spokojnie poczekaj.