reklama
graż_ka
Fanka BB :)
Tez uważam, ze autorka musi potwierdzić ciąże beta (sama tak zrobiłam), ale jak ma szanse, ze owulacja jej się przesunęła tak jak mi, to nie ma bata, żeby ta kreska nawet z 4 dniami spóźnienia była gruba i różowa. Moja była widoczna w wyznaczonym czasie, ale blada mega. Zrobiłam bete na drugi dzień z rana i była na poziomie 90.
Jak na 4 dni spóźnienia to kreska jest dosyć słaba. Chociaż też nie wygląda do końca na różową. Masz regularne cykle?
marzenieowielodzietności
marzenieowielodzietności
Okres miałam od 02.06 do 07.06 ale brązowy i mniejszy niż zwykle czy to może być jednak ciaża już sama nie wiem?
jasani
Test jest negatywny. Skoro był okres to i to dopiero co się skończył to tym bardziej ciążę można wykluczyć. Krwawienie nie zawsze musi być takie samo.Okres miałam od 02.06 do 07.06 ale brązowy i mniejszy niż zwykle czy to może być jednak ciaża już sama nie wiem?
werciasidwa
Zaciekawiona BB
Jak dla mnie pozytywny. Gratulacje
jasani
Gdzie Ty widzisz tą kreskę?Jak dla mnie pozytywny. Gratulacje
werciasidwa
Zaciekawiona BB
delikatnie widać ja miałam taką samą a teraz syn prawie półtora rokuGdzie Ty widzisz tą kreskę?
jasani
Ale tam nic nie ma. Dziewczyna miała okres przecież. Radzę kupić okulary.delikatnie widać ja miałam taką samą a teraz syn prawie półtora roku
reklama
werciasidwa
Zaciekawiona BB
ja również polecam zakup okularów ponieważ pisze że test wykonany 4 dni po planowanym okresie a nie że miała okresAle tam nic nie ma. Dziewczyna miała okres przecież. Radzę kupić okulary.