reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Powtórz po 48h i wtedy umów się na wizytę :) na pewno dobiorą najlepszy termin :) gratuluję 😍
Tylko nie rozumiem tych norm tutaj ..
Zadzwoniłam, zapytałam, Pan w laboratorium powiedział, że to jest 4 tydzień, że to wczesna ciąża.
Ale termin liczymy od ostatniej miesiączki, tak? Ostatnią miesiączkę miałam 12 października.

reklama
Tylko nie rozumiem tych norm tutaj ..
Zadzwoniłam, zapytałam, Pan w laboratorium powiedział, że to jest 4 tydzień, że to wczesna ciąża.
Ale termin liczymy od ostatniej miesiączki, tak? Ostatnią miesiączkę miałam 12 października.
Tak mniej więcej czwarty tydzień, wczesna ciąża :)

Tak mniej więcej czwarty tydzień, wczesna ciąża :)
Jak interpretować ten wynik? Jakoś go pomnożyć czy coś, czy jak to wyglada?
Przepraszam że tak pytam, tylko już się przestraszyłam, że ten wynik jest jakiś ‚mały’.
Ale robiłam dzisiaj test i kreseczka już jest ciemniejsza, od tej ze wczoraj ☺️

Pojutrze wynik powinien wynieść minimum 78 :) beta przyrasta co 48h minimum 66% i wtedy to jest prawidłowy wzrost hormonu

reklama
Do góry