reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

USG miałam robione miesiąc temu i do tej pory nic
Sorry ale się martwię to moja pierwsza ciaza
Serduszko już słyszałaś ? Bierzesz jakieś leki ? Co do testu to kreski nie są żadnym wyznacznikiem czy ciaza się rozwija prawidłowo czy tez nie , wiec na to nie patrz .

reklama
strasznie długa przerwa między badaniami, ja bym nie czekał dwóch tygodni, jak masz możliwość to pójdź może prywatnie, testy ciążowe nie rozwieją Twoich wątpliwości, one są tylko po to by oznaczyć peawdopodobną ciążę i tyle, tylko badanie usg potwierdzi czy wszystko jest ok i czy maleństwo się rozwija

Tez nie rozumiem tqk długiej przerwy w badaniach , teraz to powinnaś się nie prenatqlne umówić, a nie czekać jeszcze 2 tyg na gina , bierzesz kwas foliowy ? Czy jakoes wit dla ciezarnej?

reklama
Do góry