Grabarzenka
Fanka BB :)
Widzę kreseczkę. Ja na początku też mialam takie bladziochy nawet w dzień miesiączki. A dziś 14tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę kreseczkę. Ja na początku też mialam takie bladziochy nawet w dzień miesiączki. A dziś 14tc
Widzę kreseczkę. Ja na początku też mialam takie bladziochy nawet w dzień miesiączki. A dziś 14tc [emoji3059]
Ja czekam jeszcze kilka dni i testuje. Daj znać jak u Ciebie sytuacja.Tylko Ty jedyna tu widzisz [emoji23] no i kilka osób spoza grupy [emoji23]
No nic wszystko się okaże jutro jeśli @ nie przyjdzie do jutra zrobię test , jeśli będzie negatywny no to nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @ [emoji849][emoji28]
Kiedyś się udać musi [emoji16][emoji16]
Ja czekam jeszcze kilka dni i testuje. Daj znać jak u Ciebie sytuacja.
Do terminu miesiączki mam jeszcze 3 dni więc uzbroilam się w cierpliwość i zrobię lada dzień :-)@Marta97 u Ciebie nie bardzo widzę żeby była kreska
@aneta0151 u Ciebie na drugim zdjęciu coś tam majaczy, czemu nie zrobisz z porannego moczu?
Co miesiąc doszukiwalam się ciazowych objawów. Bylo mi nie dobrze. bolał mnie brzuch A o piersiach już nie wspomnę. Moja temperatura cały czas na wyższym poziomie. Jedynie czuje jajnik i w tym miesiacu jak nigdy nie czuje biustuJutro dam znać wszystko się okaże albo w jedną stronę albo w drugą [emoji4] na wszystko jestem przygotowana , ale bardziej na @ . Nie mam żadnych objawów. Jedyne co to raz dziennie rano boli mnie podbrzusze jak na @ po badaniu szyjki i później spokój cały dzień. No i wieczorem tak mnie jakby coś ciągle w tajnikach sama nawet nie wiem jak to opisać. Nie przeszkadza to w żaden sposób, ale takie inne to jest [emoji23][emoji23][emoji23]
Miałam taki test 4 dni przed spodziewaną miesiączką, dzisiaj jestem mama 3.5 miesięcznej dziewczynkiHej dziewczyny. To mój kolejny cykl starań. Mam stwierdzony zespół policystycznych jajników i nie ukrywam że bardzo bym chciała zostać w końcu mamą. Cykle mam różne. Ostatnio miewam 29 dniowe. Owulacja 11 dni temu potwierdzona testami. Mierze też codziennie o stałej porze temperature. Od wczoraj strasznie czuje jajnik z ktorego byla prawdopodobnie owulacja. Podkusilo mnie i wykonałam w ciągu dnia test. Wiem że powinnam go zrobić w dniu spodziewanej miesiaczki i z porannego moczu i już zglupialam bo mam wrażenie że widzę druga kreskę ale bardzo jasną. Czy któraś z Was miała podobnie? Nie wiem czy Wy też ja widzicie
Jeżeli zostały Ci testy owulacyjne to zrób owulacyjny. One szybciej pokazuja ciaze. Ja na twoim teście widzę jedna kreske.Do terminu miesiączki mam jeszcze 3 dni więc uzbroilam się w cierpliwość i zrobię lada dzień :-)
Niestety nie zawsze tak wychodzi. Test owulacyjny służy do wykrywania hormony LH, a nie HCG. Niby dlaczego testy owulacyjne wykonuje się do pierwszego pozytywu? Bo po owulacji LH żyje już swoim życiem i raz jego stężenie jest wyższe raz niższe. To, że LH nadal jest na wysokim poziomie nie świadczy wcale o ciąży.Jeżeli zostały Ci testy owulacyjne to zrób owulacyjny. One szybciej pokazuja ciaze. Ja na twoim teście widzę jedna kreske.
Ja w 28 dc mając okres co 35 dni ,zrobiłam sobie test owulacyjny który wyszedł pozytywny. Nie możliwe- 7dni przed okresem? Tego samego dnia zrobiłam test ciążowy i też był pozytywny