reklama
jedynie brak miesiączki to potwierdza na tym etapie. Mdłości itd najczęściej zaczynaja się 7+tydzieńA na tym etapie powinny występować już jakieś wyraźne symptomy, wskazujące na udany cykl czy 2 kreski mogą być też całkiem bezobjawowe? Pytam z czystej ciekawości
O'laaa
Fanka BB :)
Wyglądają na pozytywne, najlepiej oznacz betę i powtórz po 2 dniach czy rosnieZrobiłam kolejne dwa testy: jeden ta sama marka, a drugi inna.Zobacz załącznik 1313427
StopKlatka
Są dwie kreski także Gratulaaaacje!! Na objawy jeszcze poczekaj, mogą przyjść za kilka tyg. A może ich wgl nie być . Bez obaw, jeśli się niecierpliwisz wykonaj Bete dzien po dniu
Pozytywny. Mój był mniej widoczny i okazał się pozytywny. Powodzenia!Heej dziewczyny. Staramy się z mężem już trochę o bobasa... a 2 dzień mam ból głowy z niewielkimi miłościami. Postanowiłam zrobić więc test ciążowy, który wykrywa wczesna ciążę i oto wynik: Juz sama nie wiem... czy mi się wydaje czy jak..... pozytywny? Negatywny? Proszę o pomoc
jazz_joanna
Widać bladą kreskę, najlepiej powtórzyć test za kilka dni i udać się do lekarzaHeej dziewczyny. Staramy się z mężem już trochę o bobasa... a 2 dzień mam ból głowy z niewielkimi miłościami. Postanowiłam zrobić więc test ciążowy, który wykrywa wczesna ciążę i oto wynik: Juz sama nie wiem... czy mi się wydaje czy jak..... pozytywny? Negatywny? Proszę o pomoc
A
Agaaga90
Gość
Gratulacje!! Widać dwie kreski na każdym moje wyglądały identycznie
reklama
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Stosujesz jakieś suplementy na pcos. ?Leczę się na pcos, teraz trwa 41 dni i jestem po mam mieć za kilka dni