Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest blada kreska tylko ciąża jak nic. GratulacjeWitajcie,
Jestem 4 dni przed @. Rano zrobiłam test. Druga kreska nie jest mocno wyraźna, ale coś tam widać Czy Wam też wygląda to na ciążę? Zdjęcie jest z samego rana, zrobione od razu po wykonaniu testu.
Jestem chyba po prostu oszołomiona i nie mogę uwierzyć że się udało za pierwszym podejściemTo nie jest blada kreska tylko ciąża jak nic. Gratulacje
Zapraszam na wątek październikowe mamyJestem chyba po prostu oszołomiona i nie mogę uwierzyć że się udało za pierwszym podejściem
Pamiętaj, że to bardzo wczesna ciąża. Umów się na wizytę by była gdzieś za 2 tygodnieJestem chyba po prostu oszołomiona i nie mogę uwierzyć że się udało za pierwszym podejściem
Ale blada kreska to pozytyw.Piekne ja jestem 2 dni przed idzis wyszla blada kreska w ciagu 5 minut ale nie wstawiam bo I tak beda pisac negatywny wiec poczekam do jutra rana