reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Na spokojnie kochana .. chociaż ja sama panikuje jak cholercia .. ja dzisiaj powinnam mieć miesiączkę i jej nie ma .. te bóle jak na miesiączkę powoli są coraz słabsze i coraz rzadziej , zrób sobie betę i po 48 h powtórz aby mieć pewność ze jest wszystko ok . Ja tak zrobiłam i troszkę się uspokoiłamA to normalne ze pobolewa brzuch jak na okres i później przestaje i za jakiś czas znów pobolewa? Bo ja to się cały czas boje ze zaraz przyjdzie miesiączka
Dziś o 4 w nocy sprawdzałam czy nie dostałam wcześniej miesiączki
reklama
Aga87lan
Miałam taką samą trzy dni przed @Może coś z tego jednak będzie, wiem ze słabsza druga kreska (1-2 dni przed okresem) ale może jakimś cudem się uchowa
Aga87lan
Pewnie - to najlepsze rozwiązanie aby chociaż trochę się uspokoićW poniedziałek zrobię masz racje
Dziękuje!!!
Cześć czy ten test jest z rosmanna? Pytam bo sama dziś taki zrobiłam i wynik mam podobny... A czytałam że nie każda dziewczyna jest z nich zadowolona bo dają fałszywy wynik.Dziewczyny pomóżcie,
jest według was na co liczyć? Dziś 26 dc (cykle 28-30 dniowe). Mocz popołudniowy. Czułość 10 uml
Ale tobie gratuluję
F
F87
Gość
Fałszywy się zdarza raczej jak kreska jest faktycznie mega słaba. Uszy do góry, tutaj nie wygląda, żeby to było fałszywie pozytywneCześć czy ten test jest z rosmanna? Pytam bo sama dziś taki zrobiłam i wynik mam podobny... A czytałam że nie każda dziewczyna jest z nich zadowolona bo dają fałszywy wynik.
Ale tobie gratuluję
Co do nerwów, to są różne dziewczyny. Są takie, które od dwóch kresek się nie przejmują, a są i takie, które do porodu żyją od usg do usg - ja tak mam Niespecjalnie można coś na to poradzić, najlepiej znaleźć sobie jakieś absorbujące hobby, żeby dzień jakoś mijał. Byle do dziesiątego tygodnia, potem ryzyko spada do 1-2%. Trzymajcie się ciepło i upierajcie się przy dobrych myślach
U cb to widoczna kreseczka.To mój z rossmana ok 10-11 dpo Zobacz załącznik 1268533
reklama
olenaa28
Aktywna w BB
Masakra dziewczyny, mnie od wczoraj pobolewa brzuch jak na @. Boje się tego, że przyjdzie i się nie utrzyma. Jutro z rana jeśli nie przyjdzie pójdę zbadac poziom beta hcg. Skonsultowałam się wczoraj z lekarzem, powiedział by wziąć nospe, na takim etapie to nic więcej nie można zrobić. Nie wiem czy to normalne, takie ciągniecie w dole brzucha jakby ktoś tak mierzwił podobnie do okresu i razem z pęcherzem to się kumuluje. Co chwile sprawdzam czy to nie miesiączka takie napięcie w dole brzucha. Nie ważne czy leżę czy nie, to i tak tak ćmi. Wiem, że nie mam na to wpływu co będzie, ale jeszcze się łudzę ze będzie dobrze i to minie. Dziś 29 dc.