reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowa!

Witam was dziewczyny ja chciałabym powiedzie ze ja mam bardzo fajna teściowa nie narzekam na nią i bardzo sie ciesze ze mam taką teściowa

reklama
Izulka ja Cie rozumiem ale masz swoje dzieci i męża i nie pozwól aby Twoja mama zniszczyła w Tobie chęć do życia...możesz ją odwiedzać i jej pomagać jak chcesz bo to w końcu Twoja matka. ale niech ona nie mieszka z wami bo to sie źle odbije na dzieciach!!!

Powiem wam szczerze ze po pierwsze ze gbybym miala w tej chwili nianie do dzieci albo chociaz zostawiac je dopoki nie znajde kogos na stale to juz dzis bym jej klucze zabrala a po drugie napewno jej nie bede w niczym pomagala bo juz za wiele razy to zrobilam i co z tego mam?? Jeden wielki chu... Sorry ale musze to powiedziec niech poprostu wkoncu spier... z naszego zycia. Kazdy mnie przed nia ostrzegal a ja glupia naiwna nie sluchalam jej wlasna matka sie jej zrzekla a ja nie moge ;( Tylko usiasc i plakac nad tym jaka glupia bylam i jestem nadal :(

Powiem wam szczerze ze po pierwsze ze gbybym miala w tej chwili nianie do dzieci albo chociaz zostawiac je dopoki nie znajde kogos na stale to juz dzis bym jej klucze zabrala a po drugie napewno jej nie bede w niczym pomagala bo juz za wiele razy to zrobilam i co z tego mam?? Jeden wielki chu... Sorry ale musze to powiedziec niech poprostu wkoncu spier... z naszego zycia. Kazdy mnie przed nia ostrzegal a ja glupia naiwna nie sluchalam jej wlasna matka sie jej zrzekla a ja nie moge ;( Tylko usiasc i plakac nad tym jaka glupia bylam i jestem nadal :(
pisałaś wcześniej w poscie że karze sobie płacić za opiekę nad dziećmi.czy wy jej za to płacicie??:szok::eek:nie dość ze tam siedzi je za wasze pewnie nie sprzata to jeszcze madam trzeba zapłacić.szybko znajdziesz kogoś do dzieci na pewno.

Hej dziewczyny jestem zalamana. Kur... poprostu myslalam ze mnie szlak trafi jak wrocilam do domu az sie poplakalam. Musialam zostac chwile dluzej w pracy tak wiec bylam w domu 19.40 i sprawa wyglada tak wchodze do domu moja mamusia juz ubrana w kurtce i gotowa do wyjscia dzieci nie wykapane nie spia pierd.... jak siemasz a ona do mnie z morda i wychodzi wiec ja za nia a dzieci w ryk uspokoilam dzieci i ja zlapalam i mowie czy w niedziele dama raczy przyjechac bo ja ide do pracy a ona ze nie wiec ja do niej w takim razie oddaj mi klucze i zabierz rzeczy w tej chwili a ona ze nie bo ona ma prawo tu mieszkac a ja na pol osiedla do niej jakie kur... prawo??!! a ona z morda na mnie i z beszczelnym usmieszkiem zebym sobie radzila sama wiec powiedzialam ok. Dzwonie do K i mowie mu co sie stalo a on na to : Pakuj jej rzeczy i wystaw przed drzwi a jutro zmieniamy zamek. Usiadlam i zaczelam plakac jestem zalamana nie wiem co robic. nie mam niani do dzieci w niedziele musze byc w pracy K tez. Dlaczego ja taka glupia jestem??

do niedzieli jeszcze 2dni.wiec znajdziesz kogos.choćby koleżankę a co mąż tez pracuje w niedziele?a te klucze niech se wezmie na pamiatke.zamek zawsze mozna zmienic.a jak bedzie was nachodzic to wezwiesz policje.ale ja nie rozumiem.ona tam mieszka ma swoje rzeczy a Ty ja pytasz czy w niedziele przyjedzie?to gdzie ona jezdzi?

Iza, jakoś musisz zorganizować się na tę niedzielę :tak: może jakaś koleżanka? a zamki to wymień jak najszybciej!!! a tej "jaśnie pani" ciuchy wywal ot tak przez okno, nawet nie pakuj... ;-)

Nie wiem gdzie ona jezdzi i nie interesuje mnie to. Kur... traktuje ten dom jak hotel. Rzeczy nie wywale bo sasiedzi beda widziec ale przed drzwi w worku moge wystawic :) Dzis juz dalam ogloszenia na nianie i dostalam kilka odpowiedzi w sobote mam trzy spotkania i zobaczymy. Nie place jej tylko ona by tak chciala to jej powiedzialam ze jest poperd... A K niestety ma taka prace ze albo pracuje od 4rano do 18 albo od 14 do 3 rano jest kierowca ciezarowki.

Izulka23 jak dla mnie to kłamiesz i tyle.
Sama sobie przeczysz.
Poczytałam sobie Twoje posty i jak dla mnie nudzisz się w domu i wymyślasz historyjki.
Twoja mama nie mieszka z Wami i jak Ci źle z facetm to do niej jeździsz(chyba nie jeździ się z żalami do matki, której się nienawidzi), opiekunkę masz już od wtorku

Dobra dosc tego dolowania sie mam dzis urodziny i trzeba zaszalec jade niedlugo zawiezc dzieci do tesciow a potem.... hmmmm :))))
Ewunia22 tak dzis skonczylam 23 lata . Ja sie wcale nie wyglupiam byla wielka klotnia łzy i... rozstanie jestem juz u mamy :(
Starszaki w przedszkolu a najmlodszy z moja mama jeszcze dzis a od wtorku niania.
Dziewczyny jak wyglada nacinanie dziasel u dziecka?? Moj Kubus ma miec to w poniedzialek i strasznie sie tego wszyscy boimy. :-(

Nie wiem jaki masz cel wymyślając te historyjki, ale nie jest zbyt sprytna.......
Nie wpadłaś na to, że ktoś może Twoje posty przeczytać:confused:

reklama
Izulka23 jak dla mnie to kłamiesz i tyle.
Sama sobie przeczysz.
Poczytałam sobie Twoje posty i jak dla mnie nudzisz się w domu i wymyślasz historyjki.
Twoja mama nie mieszka z Wami i jak Ci źle z facetm to do niej jeździsz(chyba nie jeździ się z żalami do matki, której się nienawidzi), opiekunkę masz już od wtorku

Nie wiem jaki masz cel wymyślając te historyjki, ale nie jest zbyt sprytna.......
Nie wpadłaś na to, że ktoś może Twoje posty przeczytać:confused:
i ooooo:-Djak dla mnie do to jest żenada.powinnaś się :zawstydzona/y:

Do góry