reklama
Moja dzidzia wczoraj szalal do 2 w nocy i caly dzionek. Dzisiaj rankiem sie przestraszylam ze sie nie budzi szybko ale takie male cos tez przeciez musi spac prawda? Jejku uspokujcie mnie, ja to wpadam w panike jak dzidzia sie nie rusza dluzej.
agula
Fanka BB :)
Gumecka! I tak masz ruchliwą dzidzie! Z tego, co wyczytałam, to taki mały bebis zwykle śpi ok. 20 godzin na dobe!
Moje M jest pewnie super nynem po mamusi :lol: i budzi się tylko raz, czy dwa razy dziennie na chwile. No, wczoraj nas troche zaskoczyła, bo dwie godzinki szalała.. Czyli pewnie dziś będzie odsypiać balangę
Nie martw się, dzidzia jest jeszcze malutka i ma mało siły, a poza tym dużo miejsca, więc może sie ruszać, tak, że Ty nie poczujesz..
Pozdrawiam.
Moje M jest pewnie super nynem po mamusi :lol: i budzi się tylko raz, czy dwa razy dziennie na chwile. No, wczoraj nas troche zaskoczyła, bo dwie godzinki szalała.. Czyli pewnie dziś będzie odsypiać balangę
Nie martw się, dzidzia jest jeszcze malutka i ma mało siły, a poza tym dużo miejsca, więc może sie ruszać, tak, że Ty nie poczujesz..
Pozdrawiam.
Hej Gumecka - pełem luzik moja zołza szalała ostatno pare godzin a następnego dnia pełen luzik- spało dziecko. Obudziła się jak mąż zawiózł mnie do znajomych całą droge szalała- pewnie ciasno było :lol: nie ma się co marwić- tak jak dziweczyny pisza- ma dużo miejsca to czasami jej nie czujesz- a najpewniej zasnęła snem sprawiedliwego
pozdrawiam
pozdrawiam
hogata
czerwcowe mamy 2005
hej
moja dzidzia znowu zaczeła skakać ostatnio zauwazyłam ze późno chodzi spac i to chyba troszke przeze mnie. Potrafie sie połozyc o 12 i na dobranoc czuje kopniaka. Oby tylko jej to nie zostało juz tak , ze jak juz sie urodzi to bedzie mi fikac do wieczora. Jak myslicie ma to jakis wpływ na nasze dzieci?
Pozdrawiam
moja dzidzia znowu zaczeła skakać ostatnio zauwazyłam ze późno chodzi spac i to chyba troszke przeze mnie. Potrafie sie połozyc o 12 i na dobranoc czuje kopniaka. Oby tylko jej to nie zostało juz tak , ze jak juz sie urodzi to bedzie mi fikac do wieczora. Jak myslicie ma to jakis wpływ na nasze dzieci?
Pozdrawiam
A ja się trochę martwię.... bo w zeszłym tygodniu w poniedziałek poczułam pierwsze wybrzuszenia brzuszka a potem zdarzało się to albo raz, albo max 2-3 razy dziennie (z tego co udało mi się zauważyć) albo nawet wcale.... czy to tak ma być czy mam się martwić?? w którymś poście mrówka napisała, że może mieć to związek z położeniem łożyska na przedniej ścianie - u mnie tak jest - czy któraś z Was również słyszała coś takiego od swojego gina? we wtorek mam wizytę i dopytam, ale.... trochę się stresuję ;(
reklama
Mój maluszek kopie już od dłuższego czasu ale ostatnio tak się rozbrykał że aż strach pomyśleć jak będzie szalał po urodzeniu. Jego ulubioną porą na kopanie jest północ Mój mąż długo czekał ąż on będzie mógł poczuć kopniaki a teraz są one już tak silne że nawet nie trzeba przykładać ręki ale widać je gołym okiem Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mam .