reklama
jadzia715
Fanka BB :)
No leżę dziewczynki idzie okres plamie już kawa z mlekiem śluz więc się do rana rozkręci głowa mnie jedynie boli o dziwo wogole brzuch mnie nie boli no ale nic. Kochane źle się czuje jakos tak nijak...jakaś słabą jestem, oglądam na TTV Usterkę później Kossakowskiego jak nie zasne :-) miłego wieczoru serduszka :-*:-*:-*Hmmm to bez słodkiego[emoji6]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Kochana to niedługo nowy cykl i nowa szansa. Wiem ze dziś nawet Ci się o tym myśleć nie chce. Przerabiamy to co miesiąc. Za te cierpienia to należą się trojaczki ;-). Mój M. tez leży po kocem. Zdechły jak ja. Oglądamy Cejrowskiego na dvd potem może jakiś film. W tv nie ma na czym oka zawiesić
jadzia715
No dokładnie e mam nadzieję że tych cykli naturalnych nie będę tak przeżywać tym bardziej że wogole nie będę pod żadną kontrola lekarza do końca praktycznie czerwcaKochana to niedługo nowy cykl i nowa szansa. Wiem ze dziś nawet Ci się o tym myśleć nie chce. Przerabiamy to co miesiąc. Za te cierpienia to należą się trojaczki ;-). Mój M. tez leży po kocem. Zdechły jak ja. Oglądamy Cejrowskiego na dvd potem może jakiś film. W tv nie ma na czym oka zawiesić
moniabat
Może naturalny przyniesie szczęście[emoji6]Jadziu to witaj w moim świecie. ;-) ciekawie się zapowiada. Ja na pewno do kwietnia będę na naturalnym. Co do samopoczucia na żołądku lekkość ;-)
jadzia715
Nie chce sobie robić żadnych nadzieji ,totalny spontan ,będę sie kochać wtedy kiedy będę miała ochotę a Nie pod publikę u gina . Niech się dzieje co chce przynajmniej odpocznę od tych prochów bo właśnie tak Agatka pisze jeszcze chwila a musiałabym zacząć lykac esseliv forte mega max na wątrobę żeby ja uratować.
Mąż wstał chory jak byk i oglądamy kac Vegas. Od lat mnie to smieszy i chyba nigdy mi nie zbrzydnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mąż wstał chory jak byk i oglądamy kac Vegas. Od lat mnie to smieszy i chyba nigdy mi nie zbrzydnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
jadzia715
Dziewczyny widzę dużo się dziewczyn wycofało z forum no cóż...Nie każdy potrafi znieść porażki...Ewa jest na forum.dla ciężarnych Andzia nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest tu u nas Madzia ale też gdzieś zniknęła?
Jestem , czytam i trzymam kciuki. Nie zawsze czuje się kompetentna żeby Wam odpisywać. Macie tyle doświadczenia, a ja jestem na początku tej calej drogi.Dziewczyny widzę dużo się dziewczyn wycofało z forum no cóż...Nie każdy potrafi znieść porażki...Ewa jest na forum.dla ciężarnych Andzia nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest tu u nas Madzia ale też gdzieś zniknęła?
Sama nie wiem co myśleć, dzisiaj boli mnie brzuch jak ba okres, i prawie zabiłam swojego M właściwie bez powodu. Może to pms... może @ będzie szybciej. Dzisiaj 21dc, 9dpo. Straciłam już nadzieję na testowanie 8.03
reklama
moniabat
Szkoda że dziewczyny się wyruszyły bo fajną grupkę tu mamy[emoji5] ale na siłę nic [emoji5] ja tutaj bardzo lubię zaglądać to jest taka moja ucieczka i dobrze mi tu z Wami[emoji8]Dziewczyny widzę dużo się dziewczyn wycofało z forum no cóż...Nie każdy potrafi znieść porażki...Ewa jest na forum.dla ciężarnych Andzia nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest tu u nas Madzia ale też gdzieś zniknęła?
Podziel się: