reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tabletki macmiror

karika14

Aktywna w BB
Witam, mam pewien problem i potrzebuje porady. Skończyłam brać antybiotyk i po antybiotyku zaczęła się u mnie infekcja intymna, zawsze próbowałam najpierw działać sama, kupiłam więc maść clotrimazolum i globulki gynoxin. Wybrałam gynoxin i nie widziałam poprawy, poszłam więc do ginekologa który zrobił mi wszystkie badania, mówił że nie ma bardzo dużej infekcji i że pewnie się trochę podleczyłam, ale przepisze mi jeszcze globułki żeby całkiem się tego pozbyć ( z objawów miałam świąd, pieczenie, pękająca skórę na wargach sromowych, zaczerwienie, upławy mleczne oraz opuchnięte wszystko włącznie z pochwą) lekarz przepisał mi macmiror complex 500. Wzięłam 1 globulkę na noc i wydaje mi się, że mój organizm tego nie toleruje.. rano wstałam z bólem podbrzusza i to dość mocnym i pleców, bolała mnie bardzo głowa, miałam krwawienie przez cały dzień z dróg rodnych i było mi bardzo bardzo niedobrze.. czy takie objawy świadczą o nietolerancji i powinnam poprosić lekarza o zmianę leku ? Wczoraj niestety nie miałam jak tego załatwić ponieważ nie było mojego doktora, będzie w poniedziałek. Mówił mi że to lek działający i przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie. Już kiedyś brałam globułki fluomizin który też jest przeciwbakteryjny i nic mi po nim nie było, leki przeciwgrzybicze również i też mi nic nie było a teraz coś się po prostu dzieje nie tak. Do miesiączki zostało mi ponad dwa tygodnie ( wtedy co pisałam o pozytywnym teście, niestety nie udało się i poroniłam w 8 tygodniu :( ) czy może dziś pojechać na nocną pomoc i poprosić o globulki przeciwgrzybicze i na razie nimi się ratować ? Ew. na zmianę z fluomizin ? Proszę o poradę już chwilę czasu nie mogę tego wyleczyć 😟

reklama
Do góry