Donata83
Zaangażowana w BB
Córeczka termin porodu z USG 12.04.2019 a z OM 17.04.2019 też poproszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy miałaś ostatni okres ? Z OM mam ten sam termin a miałam 10.07 , z usg mam 12.04 , pytam z ciekawości czyctak samo bo to pewnie zależy ile dndwowy cykl jak wylicza p pozdrawiamTeż proszę o dopisanie
Anita, zachodniopomorskie. 27 lat, pierwsze dziecko. Termin z om 17.04
Jeśli z USG termin to mamy ten samTak dopiero patrzę na tabelkę i mnie nie ma
Karolina 28lat. Drugie dziecko , termin 12kwietnia
OM 11 lipiec przy 27 dniach. Owulacja prawdopodobnie 24 lipca. Poród z OM 17.04 a z USG 14.04Kiedy miałaś ostatni okres ? Z OM mam ten sam termin a miałam 10.07 , z usg mam 12.04 , pytam z ciekawości czyctak samo bo to pewnie zależy ile dndwowy cykl jak wylicza p pozdrawiam
No to możliwe całkiem bo ja owulację miałam z 21/ 22 lipca w nocy dlatego masz z USG 2 dni później popatrz jak się zgadza heheOM 11 lipiec przy 27 dniach. Owulacja prawdopodobnie 24 lipca. Poród z OM 17.04 a z USG 14.04
To teraz mnie zaciekawiłas która datę mam brać pod uwagęNo to możliwe całkiem bo ja owulację miałam z 21/ 22 lipca w nocy dlatego masz z USG 2 dni później popatrz jak się zgadza hehe
Ty mnie również bo ja cały czas myślałam że ta z USG mam brać ;pTo teraz mnie zaciekawiłas która datę mam brać pod uwagę
No mi wszyscy mówili że ta z OMTy mnie również bo ja cały czas myślałam że ta z USG mam brać ;p