Bardzo się cieszę z tak dobrych wieści, Wiedziałam ze ten wątek będzie szczęśliwy ;-)Czesc wizyta super. Nic już się nie odkleja ani nie ma zadnego krwiaka. No i najważniejsze dla mnie przeżycie jak dzidziuś się wiercil wy to wszystkie znacie,a ja pierwszy raz w życiu widziałam taki cud duży już jest- 3,8cm a to 10tydz. 4dzień. Za dwa tyg.mamy pierwsze prenatalne. Trzymajcie kciuki
Co do detektora to dZiękuję za Wasze opinie, przemyslalam to i też myślę,że nie będę tego kupować. Mameginekolog też zaczęłam czytać
Nikusia cieszę się,że lepiej się czujesz. Super,że już masz tyle za sobą a kopniaczki na pewno są super.
I jeszcze jedno pytanko do Was: bralyscie magnez, jak tak to jaki? Mam brać 3x2,ale powiedział mi,że obojętne jaki... polecicie coś?
A gdzie kupujcie ubrania ciążowe? Ja mam już spory brzuch jak na ten tydzień i wszystko mnie już ciśnie ogólnie przytylam 2kg od początku ciąży. I ten rogal do spania? Chce już go zakupić
Ja Heparynę biorę w postaci Neoparin-u od pozytywnej czynności serca czyli ok 7 tygodnia ciąży i będę brać do końca połogu, czyli 6 tygodni po porodzie. Oprócz tego biorę Acard od roku ponad (jak zaczęłam starania) ale jeszcze lekarz się nie określił do kiedy mam go stosować.Hej - dziewczyny proszę o odpowiedz - jak długo podczas ciąży brałyscie acard i Clexane?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej ja też mam mutacje. 3 straty za mną. Dzięki lekom mam też synka 20mcy. Ogólnie mam zespół antyfosfolipidowy i pozytywne antycialal tocznia.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Witaj ;-) Kochana powiedz czy starasz się o kolejną dzidzię ?? Sporo u Ciebie dolegliwości, jakie leki brałaś podczas ciąży??