reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej kobity :)

Madzia no wrocila :-D na chwile ...
Wlasnie wcinam ryz z warzywami :) por i groszek do tego pasta chilli i sos sojowy :)
pozniej smigam na piechote po mloda ,wracamy tez na piechte-stara musi kalorie spalac :) mloda ma rowerzostawiony wiec bedzie miala frajde...potem smigam na maraton zakupowy :)

Alexandra fajna chalupka :) tez mi sie marzy cos w ten desen na wiosne i lato...trzeba na wiosne cos poszukac.. Moja rodzinka pod holandia kupila niedawno wlasnie cos podobnego w Holandii nad jeziorem,z kawalkiem ogrodu za 3500 euro :-) Ile Ty dalas jak moge spytac? Co prawda troche tam musieli odnowic ale spoko...juz wszystko pico bello :)
Tesciowa zadowolona z Gutscheinu...dostala nawet dwa ;) bo Abrat tez kupil za 80 euro wiec ma co wydac...a ona lubi kupowac w peek& cloppenburg :)

pogode mamy calkiem ladna :) wczoraj tez... z buta zrobilam ok.3 km. :) Wena mnie na odchudzanie zlapala znowu bo bylam u kumpeli i ona ze swoim tak fajnie pochudli ze zapragnelam tez :-D Wiec poki mnie trzyma daje czadu :-D

reklama
Pati a jestem jestem teraz na spokojnie z kawa :tak:
my mielismy rosolek ja i mloda
a dla m mam ziemniaczki + pulpeciki w sosie koperkowym i surowka z marchewki i pory :tak: bo rosolek dla niego to sama woda haha...:tak:

siedze z dzieciakami nie wychodze nigdzie juz nie chce mi sie...
m wroci kolo 19...:tak:

Pati jak minal week ? poimprezowalas z kumpela?...
przyjemnego odchudzania haha :-) ty chcesz sie odchudzac jak ciagle takie pysznosci serwujesz ;-)

a co z tym watkiem co kiedys napomknelas ?? ze chcialas zamkniety utworzyc?:baffled::baffled:

no to tyle nie ma nikogo to ide dalej :-)

moje urwiski pozdrawiaja...

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 26
gabi - a jak z wiazanie chusty,bo ja mialam zawsze problemy...

BYŁAM NA KURSIE ;) wiem jak sie to robi:)
a jak coś to mam w Z-G doradcę to zawsze mi pomoze ;))
tak wyglądamy:)

a co do dzieciaków to chcą pomagać i w kąpaniu i wożeniu... nawet w noszeniu na rękach ale tego zabraniam bo są za małe jeszcze ;)
ale wybierają ciuszki do ubrania ,pieluchy itd ;))
patryk tylko nie moze się doczekać aż Bartus zacznie mówić ;D

Załączniki

• 300630_109889955784708_100002911139075_68851_83093378_n.jpg
    300630_109889955784708_100002911139075_68851_83093378_n.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 38
  • 300781_109890035784700_100002911139075_68852_988358811_n.jpg
    300781_109890035784700_100002911139075_68852_988358811_n.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 42
Herbatke z lisci juz drugi tydzien pije dwa razy dziennie.I nic.
A chodze juz jak wieloryb ostatni tydzien mnie wykancza .Masakra.
Gabinia ja nie mialam chusty bo mnie strasznie plecy bolaly.Teraz tez tak pewnie bedzie bo czuje jak mam wygiety kregoslup i po znowu bol niesamowity jak bedzie wracal do swojej pozycji.

Gabinia ja w zyciu chusty na sobie nie mialam ;))) moim zdaniem to niezbyt wygodne i zdrowe dla dziecka... ;)))))

Karolina ja widze na Ciebie to nie ma bata :)))))))
Wozek juz widzialas-masz? opowiadaj :)))

Ciekawe kiedy Bluetooth nam sie pojawi :)))

Madzia my z kumpela siedzialysmy w domu-ploteczki,troche alkoholu ;) Mloda strasznie meczy mnie o kotka bo oni mieli i takiego swietnego...dal ze soba wszystko sobie rtobic...Noemi ciagle go nosila,zawijala w kocyki,zakladala mu rozne rzeczy itp.itd :-D i tak az do wyjazdu :-D
A co z zamknietym-musze sie wziac za to :-D szczerze juz zapomialam ;))))
Fotka dzieciakow urocza :) Dobrze sie rozumieja czy kloca? ;))
A co do diety-no ja gotuje zdrowo ogolnie...tylko grzechy typu alkohol,czasami slodycze gubia...No i brak sportu :) Ale dzis na kolejny maraton zakupowy sie wybieram ,wieczorem rowerek wiec luz...Wczoraj z buta zrobilam gdzies lacznie 5-6 km. nie grzeszylam jedzeniowo ;) i co raz mniej na tej wadze :) Kupoilam sobie plaszczyk,sweterek i jeansowe legginsy,mloda obkupilam w ciuchy tez plus buty...jeszcze dzis jakas kurtke i jedne buty... sobie buty tez musze kupic...widzialam jedne,zakochalam sie ale nie bylo mojego nr!!!! ale mialam nerwa!!!!!!!!!!
Jutro sie biore za wystawianie na ebay...kawe zrobie,oblece neta i ide foty robic ;)

Hej
ja dzis wczesniej powiedzialam ze ide do lekarza haha :-D
a co mamy inna babke zastepstwo i jakas taka dziwna powazna nie dla mnie :-D:angry:

kawe zrobilam,ptasie mleczko podjadam i ide zaraz odkurzac
widzialam w gazecie ze na mojej dzielnicy gdzies w meskim internacie zamordowali kogos ..szok...

Pati fajna jestes ;-) nie chcialabym widziec twojej szafy na buty haha :-D
ja ci powiem ze ja to mam z 5-6 par butow i mnie to wystarcza haha zaraz mnie wysmiejesz :tak::-D i nie mam zadnych butow na obcasie :no::szok:
ja to chodze tylko w plaskich najlepiej baleriny hehe ..wiem inna jestem :tak:

jak cora zakochana w kociaku to jej spraw niech sie dziecko pocieszy ze ma zwierzaka hehe....moje nadal nie wiedza o piesku a w niedziele go odbieramy :tak:

co do mych dzieci to jest z nimi roznie...kloca sie tez ale nie za duzo i lubia bawic sie razem i to sporo czasu potrafia w jakas zabawe razem sie bawic :tak:
bic narazie sie nie bija nieraz tylko ktores kogos popchnie albo szczypnie i tyle...ale ogolnie ladnie sie ze soba bawia i zgadzaja :tak:

no to tyle ide sprzatac a pozniej na zakupki do kauflandu po spozywke :tak:

a to moj piesio jeszcze bez imienny dajcie jakies pomysly na imie :tak:

Załączniki

• sisi 130.jpg
    sisi 130.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 31
  • sisi 138.jpg
    sisi 138.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 30
  • sisi 139.jpg
    sisi 139.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 30
Mi wena na ciuchowe zakupy dzis przeszla ;) pojade tylko do kauflandu...
przegadalam z kumpela godzine...porobilam foty rzeczom ktore chce wystawic na ebay i jutro bede wystawiala...

Madzia piesek slodki :)
Mi sie podoba imie dla psa MAYLO-czyta sie Majlo :)
Ja na kota bym sie w sumie zgodzila...bonie smierdzi,moze byc sam w domu...mam sasiadke ktora kocha koty wiec pewnie bym mogla jej podrzucic na czas urlopu za dobra kawe ;) teraz sa te piaski np.co pachna na dzieciecy puder -szok hahahaha i nic nie smierdzi jak sie dba ;) chociaz ja sie kotow boje :-D:-D ja np.bym chciala francuskiego buldoga-tego brzydala :-D
Co do burtow to ja ostatnio przystopowalam...obcasy posiadam juz tylko bo od jakis dwoch lat nie nosze...bola mnie nogi...koturny ewentualnie-sa o niebo wygodniejsze :) ladnie sie prezentuja...No i od kiedy przestalam sie meczyc na 10 cm.obcasach nie ma brzydkich odciskow ;)))

Pati to idziemy razem do kauflandu haha...

nawet nie wiem jak taki kot-buldog wyglada moge sie tylko domyslac haha pewnie jakis pomarszczony :-D
moja mama ma zwyklego kota wrr..jak ja go nie lubie syczy na mnie,skacze na noge z nienacka wrr...spaslak jeden hehe :-D...

imie dla psa moze Czesio albo Pepe :-D zartuje...haha

pomysl nad kociaczkiem mala by miala radoche a jak masz taka fajna sasiadke to tak jak mowisz podrzucisz w razie co:))
ja bede miala tu niebawem mame moja przeprowadza sie tak tak...
to jak cos bede jej mojego psiaka podrzucac :tak::-D

dobra spadam bo zaraz uczennica wroci..buziaki :happy2:

Pati sprawdzilam tego kota buldoga lo matko :szok: normalnie sie przestraszylam jak on wyglada masakra jak dla mnie :-D...
ja lubie perskie jak cos :tak:
ale ten jest straszny normalnie hehe...

reklama
Do góry