reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

reklama
ja również polecę dr Wandelta :-) bardzo dobry lekarz :-) wszystkie badania na miejscu (cytologia, usg, ktg.....) i w cenie wizyty :-) prowadzę u niego już trzecią ciążę i nie zamieniłabym tego lekarza nigdy w życiu!!!!

a jeśli chodzi o poród to i tym razem Lutycka :tak:

Ja polecam dr Bartlewicza przyjmuje na nfz na solnej i prywatnie na hetmańskiej
Byłam w ciąży zagrożonej uratował mi dziecko

goko dr Wandelt polecil Ci lutycka? ja mam z polna zle wspomnienia i tam nie chce a na lutycka mam blisko poza tym wiem ze Wandelt jest tam znany hihi:)

bobofrutek pierwszego syna rodziłam jeszcze za czasów kiedy dr Wandelt pracował w szpitalu i pewnie dlatego się zdecydowałam na ten szpital ale nie miałam żadnych nacisków z jego strony a drugiego synka (po roku) też tam rodziłam jak już nie pracował ale tak jak pisałaś jego pacjentki mają tam "specjalne" traktowanie. Kubusia rodziłam w 2006 roku kiedy był taki duży BOOM porodów i szpitale odsyłały z kwitkiem rodzące mamy a jak już były przyjmowane to leżały w łóżkach na korytarzach i dopiero na ostatni etap porodu przenoszono je na porodówkę a ja przyjechałam do szpitala jeszcze z dość kiepską akcją porodową i od razu położyli mnie na porodówce i tam już pod pełną aparaturą i opieką leżałam do samego końca. Sam poród i opieka poporodowa wg mnie rewelacyjna. Teraz po tylu latach z tego co czytałam to nadal jest to nr jeden w Poznaniu co do polecanego szpitala do porodu.

Ulenka dziękuję za informację ja innego szpitala nie biorę pod uwagę mimo iż rodzę pierwszy raz.
Ja chodzę do stomatologa w Luboniu jest to bardzo dobry lekarz i bardzo dużo dzieci do niego przychodzi, przemiły i nic nie boli. Jest to stomatolog prywatny za plombę ze znieczuleniem 50zł bierze. Naprawdę polecam. Namiar Paweł Dudlik 501-221-442 jest świetny jak dla mnie ludzie jeżdżą do niego po 60 km

Ja polecam Dr Janusza Kosacza na Ul. Boranta świetny lekarz i specjalista oczywiście prywatnie... pracuje na Lutyckiej a jego pacjentki mają super warunki

jesli komuś by bylo to potrzebne t ona przyszłość napiszę że byłam usunąć córce migdały na nfz na sobieskiego "ty i dziecko" i jestem bardzo zadowolona usuwał małej dr Woźnicki termin 2M a bylismy na usunięciu 2h i do domu :tak:

reklama
Ulenka a czy trzeba mieć dla dziecka rożek i kosmetyki? typu sudokrem, oliwka ? bo słyszałam że dają w szpitalu to także

Do góry