reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Czesc Kacha!
No wiec tak z tego co na razie udalo mi sie wydedukowac to w Aninie nie ma szpitalu tylko niektorzy mowia na szpital w Miedzylesiu, ze to w Aninie ;D Konkretnie jeden znany mi mieszkaniec Anina ;) Tak wiec mowa tylko o kolejowym... Ja slyszalam bardzo dobre choc niestety nieliczne opinie. Ze atmosfera jest tam kameralna, ze pacjentki traktuje sie indywidualnie. Ze oplat dodatkowych niewiele a jesli juz to niskie. Jedna znajoma pierwsze dziecko rodzila gdzies w centrum(ale nie pamietam niestety gdzie) a druge w Miedzylesiu i powiedziala, ze nie ma porownania, zdecydowanie polecala miedzylesie... Ja jeszcze spytam mojego gina, i pojade w odwiedziny. Jak bedzie ok to na pewno sie zdecyduje, a w Twoim przypadku to juz w ogole, po co pchac sie do Warszawy, jak masz dobry szpital pod reka? A poza tym opieka dla dzieci na pewno jest swietna. W koncu za rogiem CZD?! Pozdrawiam. Ania

reklama
Rodziłam w czerwcu na Starynkiewicza :mad:
Efekty:
- 3 bakterie z niedbalstwa cesarki
- jestem chora na astme a oni podawali mi niewielki ilości leku przeciwbólowego i dopiero jak przestałam na chwile z bólu oddychac to sie przestraszyli
- w wyniku zakażenia rozszedł mi sie szew
- w wyniku zakażenia dostałam takie oklady na brzuch, że zostałam poparzona
- na deser "siostra" podała mi antybiotyk na który jestem uczulona- przeżyłam po nocny leżeniu na odziale intensywnej opieki medycznej
- aktualnie lecze sie na rozwalona przysadke najprawdopodobniej rozwaloną przez wstrzaś anafilaktyczny
- o psychiatrze nie wspomnę- bo jak sie umierało całą noc to sie to na psychice odbija
- jestem na środkach uspokajajacych i qrwa nie moge karmic własnej córki
.........................to by było na tyle...... lekarze stwierdzili, że miałam pecha !!!!!!!! a jeszcze nie wiedza barany, że chce ich do sądu podać!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Pytałam dzisiaj mojego gina o Kolejowyw Międzylesiu, powiedział, że tam pracował i że atmosfera miła, lekarze i położne fachowi i sympatczni, mało rodzących. Powiedział, że bardzo dobry wybór :)

Dwojke dzieci rodzilam na Zelaznej w sw.Zofii. Synka rodzilam 16 godz i wcale nie bylo lekko a wspominam dobrze. Coreke juz tylko 6 godzin co wspominam jeszcze lepiej ;). Po raz pierwszy umowilam sie z polozna - Jola Milek - polecam z calego serca, a za drugim razem stwierdzilam, z bedzie ktora bedzie i... trafilam na Jole Milek. Teraz nie wykluczamy (staramy sie?) trzeciej dzidzi i chyba zdecyduje sie na Jole jesli okaze sie, ze nam sie udalo. Nie bylo z niczym problemu: znieczulenie, naciecie czy jego brak. Z pierwszym razem mnie naciela, ale drugim juz nie mimo, ze coreka byla duzo wieksza niz synek. Koszty sali z kazdym porodem sa nizsze - zaslugujemy na rabat ;).
Pozdrowionka

agao ja też uważam, że ten lekarz jest ok, jest bardzo sympatyczny i odpowiada na wszystkie moje pytania :) podobało mi się jego stwierdzenie na pierwszej wizycie- "no to urodzimy sobie w szpitalu bielańskim" ;) no ale okazało się, że będę musiała mieć cc ze względu na oczy...

Witam wszystkich, szczególnie agao i kosmi hehe - widze że chodzimy do tego samego gina :) Może jak byłam ostatnio na usg to którąś z was widziałam hehe bo tyle brzuchatek czekało w poczekalni ;D Pozdrowionka dla wszystkich - Agnieszka

reklama
Inga musze Cie zmartwic - w Waw nie ma porodow w wodzie. Sa wanny w ktorych w trakcie porodu mozesz wziac kapiel w kilku szpitalach, m.in. na Zelaznej, ale porody wodne najblizej waw to w Wolominie. Nie daj sobie wmowic ze Zelazna takie porody organizuje bo to reklamowy blef.

Do góry