reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Witam Wszystkie Dziewczynki!!!!!
Zamierzam rodzić na ul. Wołoskiej w MSWiA. Tam pracuje mój lekarz, którego gorąco polecam. Nazywa się dr Wojciech Borucki. Jest bardzo serdeczny, miły i myślę, że jest super ginekologiem. Mam do niego zaufanie. Jak na młodego faceta lekarza - SUPER.... Przyjmuje prywatnie na Bemowie w                     SEPTIMA MED     ul. Wrocławska 21 tel.: 638 52 18. Gorąco polecam przyszłym mamusiom i nie tylko.
Wybór szpitala chyba zależy właśnie od lekarza, z którym jesteśmy ,, związane,, :laugh: :laugh: :laugh:.
Naprawdę go polecam.... a co za tym idzie szpital MSWiA też.
Pozdrawiam
Kasia

reklama
Witam wszystkich przyszlych mam i nie tylko!
Chcialam sie podzielic swoim doswiadczeniem jezeli chodzi o lekarza-ginekologa i specjalisty od USG.Ja osobiscie chodze na wizyty do Dr. Sławomira Warzęchowskiego,ktory pracuje w szpitalu na żelaznej,a rowniez przyjmuje prywatnie na ul."żytniej"16,m.50.Mialam przedtem lekarza,z ktorego sie bardzo rozczarowalam,ale teraz jest w porzadku.Dr Warzechowski wspolpracuje z Dr Makowskim,o ktorym juz czytalam dobre opinie.Obojga sa bardzo sympatyczni,serdeczni i sadze ze dobrzy specjalisci.A ciaza to chyba okres w ktorym kobieta potrzebuje czuc sie pewna.Wiec polecam!!
Pozdrawiam!

Hej dziewczyny!
A czy ktoś wie coś na temat szpitala Bródnowskiego oraz pracujących tam lekarzy i położnych?
Czy polecacie kogoś?
Z góry dzięki za informacje.

Na 15 kwietnia mam termin mojego pierwszego w życiu porodu  ;D  i chyba już powinnam zdecydować się na szpital... Bielański - bardzotu chwalony - mam za daleko. MSWiA wezmę pod uwagę. Ale mój lekarz prowadzący pracuje w Instytucie Matki i Dziecka. Czy macie doświadczenia z tego szpitala? Rodzić tam, czy zmienić lekarza na kogoś z Wołoskiej?
Z lekarza - dr Raczyński - jestem zadowolona, ale będę wdzięczna za opinie o nim.

Witam,
czy któraś z Was rodziła w wodzie lub zna kogoś kto tak rodził? Szukam informacji na ten temat! Wiem że na Żelaznej jest taka możliwość ale czy ktoś już to przetestował?

Pozdr,

jestem w mojej pierwszej ciąży i perspektywa porodu mnie przeraża!!!
Z mojej ginekolog jestem b. zadowolona - dr Grażyna Wolańska - ale niestety nie pracuje w żadnym szpitalu :( mimo to wolałabym z niej nie rezygnować!
moja koleżanka w lipcu mieła cesarkę w Pruszkowie i była bardzo zadowolona - czyściutko, opieka fachowa i miła!

wiecie może coś na temat Inflanckiej? miałam tam w tym roku operację i generalnie byłam zadowolona, ale porodowki nie widziałam i jestem ciekawa opinii

Jeśli nie chcecie być traktowane jak kawałek mięsa to obijajcie z daleka lekarza Jacka Miarkowskiego, przyjmującego na Madalińskiego w Warszawie, potwór nie człowiek.

reklama
to jest mama mojej dobrej koleżanki (która zresztą urodziła 2 m-ce temu śliczną, zdrową córeczkę), więc czuję się raczej pewnie.
ale napędziłać mi stracha Monika 1313m :( - napisz coś więcej

Do góry