reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

Dziewczyny, czy znacie lekarza - ginekologa - endokrynologa, który przyjmowałby w przychodni w Madurowiczu?? Mam małą niedoczynność tarczycy i chciałabym, żeby moją ciążę poprowadził lekarz, który dobrze się zna na hormonach. :-)

reklama
Dr Bożenna Wojciechowska - Mnie tez prowadzila cała ciązę:)
i polecam:)

Ale polecam tez doktora Wilińskiego - robil mi cc w salve.
Bardzo fajny czlowiek i dobry ginekolog:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Jestem w 16 tygodniu ciąży. Lekarzem prowadzącym jest lekarz do którego chodzę prywatnie i nie pracuje ona w żadnym szpitalu. Niestety moja sytuacja finansowa uległa teraz znacznemu pogorszeniu, toteż muszę poszukać lekarza na NFZ . Badania prywatnie mnie zrujnują a to jest dopiero początek wydatków. Myślałam o kimś w przychodni w Madurowiczu. Czy któraś z was mogłaby mi kogoś polecić ?

Witajcie!

jestem świeżo upieczoną ciężarówką (6 tydzień). najblizej mam do poddębic (10km) do łodzi około 40km, więc myslałam o lekarzu, który pracuje w szpitalu w poddębicach, żeby mieć pózniej przyjazną twarz przy porodzie... mogłybyście mi pomóc? nie chciałabym prywatnie robic wszystkich badań i wizyt, bo naprawdę można zbankrutować... przyjmuje jakiś dobry lekarz na nfz normalnie, który poza wizytami pracuje w szpitalu w PDD?

mogę odradzic doktora Górskiego z przychodni Bazarowa. można zapomnieć o jakiejkolwiek godności osobistej, oczywiście lekarz nie wie też co to jest lubrykant i nawet dzień po wizycie mam otarcia od badania... do tego pytania "czy wiem kto jest ojcem dziecka", to już szczyt. dobrze, że mąż czekał za drzwiami i nie słyszał. mam 24 lata, z ciąży oboje cieszymy się strasznie, a tu jakiś stary cham traktuje kobietę jak 16 letnią puszczalską z dyskoteki...

NomiMalone : ja mogę polecić dr Michała Skoczylasa jest to bardzo dobry lekarz , dokładny , miły cierpliwy jestem teraz w drugiej ciąży i oczywiście dr Skoczylas mi ją prowadzi jak dla mnie jest to najlepszy lekarz jakiego miałam . I z ręką na sercu go polecam - ja chodzę do niego w Lux Medzie czyli prywatnie ale on przyjmuje też w Madurowiczu

NomiMalone ja prowadziłam ciąże u dr Kuzmeckiej. Przyjmuje w przychodni w Madurowiczu. Wielkim plusem jest to, że przyjmuje codziennie.

a czy w Madurowiczu przyjmuje dr.Kowalska-Koprek? Coś mi się kojarzy,że właśnie tam ona jest..generalnie NIKOMU nie polecam opieki u tej dr.

A czy są jakieś Panie ze Zduńskiej Woli? Co sądzicie o naszym szpitalu? Położnych? Lekarza już wybrałam,ale zastanawiam się co do szpitala...

reklama
Ja bardzo długo szukałam odpowiedniej dla siebie kliniki i w końcu za namową przyjaciółki zdecydowałam się na Gametę. Jestem teraz w trakcie terapii i jeśli wszystko potoczy się tak jak dotychczas to może niedługo zostanę pełnoetatową mamą:)

Do góry