Agnieszka55
Początkująca w BB
Tez słyszałam nie można podnosić dźwigać ćwiczyć nawet położna mi mówiła ze dziecka nie powinnam podnosić ja synka brałam na ręce nie nosiłam godzinami tyle co do karmienia przewijania brałam wszystko robiłam w granicach rozsądku byłam nawet na zakupach po 2tyg. od porodu koszyk pchałam z zakupami miałam potrzebę wyjścia z domu oddychnác trochę w szpitalu tydzień potem w domu tyle przeżyć naraz non stop z dzieckiem każdy mi mówił wychodź proś o pomoc do dziecka nie siedź żeby depresji poporodowej nie dostać ...a brzuch synek ma już prawie 3mies.rana ładnie się zagoiła większych problemów nie było do ściągnięcia szwów nie moczyć jej wiec kąpiel robiłam na raty tak się myłam żeby nie zachlapac woda potem ranę przemywałam płynem do higieny intymnej dla kobiet w ciąży i po porodzie pani w aptece mi taki poleciła ogolnie wszystko ok u mnie wciskamy się w spodnie z przed ciąży co prawda na wdechu ale waga szybko spadła pewnie przez to ze karmie piersią i codzienne spacery dużo dają 6tyg.po porodzie byłam na kontroli u ginekologa po badaniu lekarka stwierdziła że wszystko ładnie się goi wraca do stanu normalnego wiec mogę ćwiczyć poleciła mi pilates ale czasu brak żeby się wyrwać z domu na dłużej coś z internetu podglądam i ćwiczę