reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Miejski 2 w Bydgoszczy

reklama
Witam,
Mam termin na 22 czerwca i też wybrałam 2 na poród, rodziłam tam córke w 2008 przed remontem i nie byłam zadowolnona w dodatku mała, co okazało sie dopiero w 2 miesiacu życia została zainfekowana bakteria (pałeczka ropy błekitnej), typowo szpitalne paskudztwo. Byłam tam w nocy ok.2 personel nie był miły a i po porodzie na oddziale było nieprzyjemnie. Ale wybrałam znowy ten szpital bo Biziel na gorsze warunki. Niedługo wybieramy sie z mezem na zwiedzanie oddziału i porodówki. Przy pierwszym porodzie nie miałam swojej położnej a teraz z checia bym z tego skorzystała. ma ktos jakieś namiary na kobiete z prawdziwego zdarzenia, a nie jakiegoś marudzacego wampa?:-)

Mgordon, z tego co wiem, nie ma już możliwości opłacenia swojej położnej, bo jeśli nie ma akurat dyżuru, to i tak nie będzie mogła być przy porodzie.
Jeśli przy pierwszym porodzie byłaś niezadowolona ze szpitala miejskiego, to teraz oprócz Biziela możesz jeszcze wybrać mswia. Jest na forum wątek o tym szpitalu, poczytaj. Dziewczyny, które tam rodziły są bardzo zadowolone. Ja też zdecydowałam się tam rodzić, a termin mam miesiąc wcześniej niż Ty - na 22 maja.

reklama
Atu, napisz proszę coś więcej o tych zaniedbaniach przy opiece nad dziećmi, co się wydarzyło? Moja koleżanka rodziła tam w styczniu i była bardzo zadowolona z opieki. Gdybyś mogła napisać o co chodziło, będę wdzięczna.

Do góry