pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fajnie bo u niektórych jest darmowa ta szkoła a u mnie już wszędzie szukałam i każda jest płatna ehh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nuta w którym szpitalu planujesz rodzić?
Agasim ja zamierzam rodzic w Rydygierze i dlatego tam zapiszemy sie do szkoły rodzenia. Kosztuje 250zł, ale dzięki temu lepiej poznamy szpital i jego zwyczaje.W czwartek idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia. Zajęcia w czwartki, 6 razy po 1,5 godz. Zobaczymy, jak to będzie;-) No i płacimy 80 zł za wszystko.
Edit:
Nuta, Stokrotka- w Matce Polce szkoła jest za darmo. Mam nawet nr tel, ale chyba jednak nie będziemy tam chodzić, bo chciałam chodzić z moim mężem, a tam nie wyrobiłby się z pracy na czas.
A gdzie będziecie rodziły?
hej ja tez jestem z Gdańska szkoła dosyć tania jak na płatne zajęcia kurs też niczego sobie patrząc na program NZOZ Morena ja wybrałam tą bo najbardziej przekonał mnie fakt że jest na nfz i zajęcia też mają fajne dużo jest o kąpieli pielęgnacji i karmieniu dziecka dodatkowo chciałbm zobaczyć gdzie będę rodzić a w tej szkole na ostatnich zajęciach jest taka mozliwośc. Spotkań tez sporo bo 11 :-)Cześć dziewczyny!Jestem nowa na forum, ale zaciekawił mnie Wasz wątek o szkołach rodzenia, bo również od grudnia do takiej szkoły chodzę razem z mężem. Będę rodziła pierwszy raz, więc chciałam generalnie dowiedzieć się wszystkiego od profesjonalistów. Tak chyba najłatwiej prawda? Nie zawsze "babcine" sposoby są najlepsze. Porównałam też ceny, które podajecie. My jesteśmy z Gdańska, i chodzimy do szkoły rodzenia Oświata - Lingwista. Cena 200 zł, ale pełne zaplecze edukacyjne w zasadzie. W sumie możecie same zobaczyć (może którąś zainteresuje): link. Napiszcie co sądzicie o takiej ofercie. Myślicie, że dobrze wybraliśmy? W zasadzie mamy bardzo dobre zdanie o tej szkole, ale tak "na sucho" co byście jako bardziej doświadczone powiedziały?