Dziewczyny tak się zastanawiam nad tym szczepieniem, ale wszyscy naokoło mi odradzają, a ja się jednak obawiam, że po szczepieniu mogę mieć jednak problem. Tym bardziej, że teraz przyszły moja morfologia i strasznie rozjechały mi się granulocyty, No i IG mam chyba za bardzo przekroczone, a nie wiem czy to wina ciąży, czy jednak coś jest na rzeczy, bo w poprzednich ciążach wyniki zawsze były idealne, a teraz ciagle strzałki. Jednak zapytam w poniedziałek swojej lekarki co o tym sądzi.
reklama
KatJak
Fanka BB :)
Ja ostatnia morfologię też miałam kiepska jak nigdy. Lekarz nic na to nie mówił.Dziewczyny tak się zastanawiam nad tym szczepieniem, ale wszyscy naokoło mi odradzają, a ja się jednak obawiam, że po szczepieniu mogę mieć jednak problem. Tym bardziej, że teraz przyszły moja morfologia i strasznie rozjechały mi się granulocyty, No i IG mam chyba za bardzo przekroczone, a nie wiem czy to wina ciąży, czy jednak coś jest na rzeczy, bo w poprzednich ciążach wyniki zawsze były idealne, a teraz ciagle strzałki. Jednak zapytam w poniedziałek swojej lekarki co o tym sądzi.
Miałam milion obaw ale już jak podjęłam decyzję to jest mi lżej. Dziś już jestem po pierwszej dawce. Miałam konsultacje przed szczepieniem z kardiologiem i też zaleciła żeby się szczepić.
U mnie w otoczeniu zdania są podzielone więc przestałam już słuchać innych, razem z mężem podjęliśmy ta decyzję po konsultacjach z lekarzem.
jumisia
ja na grypę w 26 tc, a ginekolog gorąco zalecał krztusiec, więc też zrobięSzczepiłas sie może na krztusiec? Polozna mi radziła, ze swoim ginem pogadam o tym w pnd, ale jestem ciekawa czy ktoś sie na to szczepi oraz na grypę?
moja morfologia dzień przed tez „rozjechana” ale nawet tym się nie denerwowałam bo w ciazy to normalne. Raz mam idealną a następna takaDziewczyny tak się zastanawiam nad tym szczepieniem, ale wszyscy naokoło mi odradzają, a ja się jednak obawiam, że po szczepieniu mogę mieć jednak problem. Tym bardziej, że teraz przyszły moja morfologia i strasznie rozjechały mi się granulocyty, No i IG mam chyba za bardzo przekroczone, a nie wiem czy to wina ciąży, czy jednak coś jest na rzeczy, bo w poprzednich ciążach wyniki zawsze były idealne, a teraz ciagle strzałki. Jednak zapytam w poniedziałek swojej lekarki co o tym sądzi.
Załączniki
TuAga
@Klauuudia jak fajnie, że to wkleiłaś Ja bym chyba zemdlała jakbym taką morfologię zobaczyła, a tak to wiem, że tak później może być
Ja się szczepię zaraz na grypę, za 4 tygodnie na Covid (3 dawka) i potem na krztusiec
Ja się szczepię zaraz na grypę, za 4 tygodnie na Covid (3 dawka) i potem na krztusiec
Ja na krztusiec nie zdążę chyba bo pomiędzy dawkami covidu nie bardzo… ja zawsze mdlałam na sam widok takiej mojej morfologi albo nawet i lepszej ale profesor prowadzący mnie uspokoił… morfologia zmienia się nawet w ciągu dnia przecież. Moja hematolog kiedyś nazwała organizm „produkcją” coś spada, coś się podnosi itd@Klauuudia jak fajnie, że to wkleiłaś Ja bym chyba zemdlała jakbym taką morfologię zobaczyła, a tak to wiem, że tak później może być
Ja mam w drugą stronę, w sensie podwyższone też czytałam, że to normalne, jednak koleżanka zdążyła mnie nastraszyć, bo pokazała moje wyniki lekarce, która powiedziała, że Ig jest za bardzo przekroczone. No ale zaraz poniedziałek to się podpytam co i jakJa na krztusiec nie zdążę chyba bo pomiędzy dawkami covidu nie bardzo… ja zawsze mdlałam na sam widok takiej mojej morfologi albo nawet i lepszej ale profesor prowadzący mnie uspokoił… morfologia zmienia się nawet w ciągu dnia przecież. Moja hematolog kiedyś nazwała organizm „produkcją” coś spada, coś się podnosi itd
Jej mama jest lekarka, ale na emeryturzeAle dlaczego koleżanka pokazuje twoje wyniki lekarce i jaka lekarka się na to zgadza, żeby analizować wyniki nie swojej pacjentki?
reklama
marzycielkaa
Przedwczoraj się zaszczepiłam pierwsza dawka Pfizera, jestem w drugim trymestrze. Wczoraj lekko bolała mnie ręką i tyle. Brak innych skutków. 8 grudnia druga dawka. Balam się gorączki, a tu jednak nic się nie dzieje