Gadziamama
Fanka BB :)
Dla kobiet karmiących dedykowany jest tylko Pfizer. Ja pierwszą dawkę przyjmowałam jeszcze dokarmiając
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy, czy kontakt był bliski, bezpośredni i czy zakażenie tej osoby jest potwierdzone. Ewentualnie test po kilku dniach. Jednak zakażenie skutkuje odroczeniem.Powiedzcie mi proszę czy przed przyjęciem szczepienia trzeba odczekać jakiś okres gdy mogło się mieć kontakt z osobą zarażoną?
Powiedzcie mi proszę czy przed przyjęciem szczepienia trzeba odczekać jakiś okres gdy mogło się mieć kontakt z osobą zarażoną?
Jak się miało kontakt, to jest 10 dni kwarantanny.Powiedzcie mi proszę czy przed przyjęciem szczepienia trzeba odczekać jakiś okres gdy mogło się mieć kontakt z osobą zarażoną?
Gdzie można potwierdzić to info? Podczas ciąży PTGiP rekomendowalo szczepienie Pfizer i Moderna. Co do kp nie jestem pewna. Wrzucisz jakiś link?Dla kobiet karmiących dedykowany jest tylko Pfizer. Ja pierwszą dawkę przyjmowałam jeszcze dokarmiając
Uzyskałam taką ingormację od lekarza kwalifikującego mnie do szczepienia, kiedy w ankiecie zaznaczyłam że karmię.Gdzie można potwierdzić to info? Podczas ciąży PTGiP rekomendowalo szczepienie Pfizer i Moderna. Co do kp nie jestem pewna. Wrzucisz jakiś link?
@Julia85 a w czasie kiedy przechodziłas covid nadal karmiłas piersią?