reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Hejka dziewczynki ja już po wizycie Roszek ma się dobrze waży 1300 zdrowiutki śliczniutki;)
Żegnam się z Wami do poniedziałku (o ile nie na dłużej) bo dostałam skierowanie do szpitala na jutro (w swoje urodziny fajnie nie??) niestety obniża mi się szyjka i maluszek dostanie zastrzyki na rozwój płucek bo śpieszy się na ten świat;/ Lekarz powiedział że jak byśmy nic z tym nie zrobili rodziłabym za 2-3 tyg:( Także dziewczynki trzymajcie się kochane;*

reklama
Figa gratuluję dużych chłopaków :-) Super, ze rosną zdrowo.

Rutkosia kciukasy za Ciebie i Roszka coby jeszcze w brzuszku u mamusi posiedział.

Rutkosia mocno trzymamy kciuki! Uwazaj na siebie duzo lez i nie martw sie, lekarze zrobia wszystko zeby dzidzius został w brzuszku jak nadłuzej!!!
figa podziwiam, nosic w sobie juz 3kg to ciezka sprawa, a gdzie tam do lutego ;)
Zauwazylyscie ze dzidzie nam teraz szybko rosną?? Ja chodze do lekarza co dwa tygodnie i ostatnio mala przybrala 270gram, a jak czytam ze wasze szkraby tak w 28 tygodniu waza juz ok 1300 to ciekawa jestem ile mala bedzie za tydzien miala :)

figa, super, że a dzidziami w porządku
Rutkosia, trzymaj się dzielnie i nie martw się, na pewno lekarze dadzą radę powstrzymać Roszka, żeby posiedział jeszcze trochę w brzuszku

Rutkosia i ja dołączam się do życzeń urodzinowych, wszystkiego naj naj naj lepszego i jak najdłuższego mieszkania Roszka w brzuszku, niech wytrzyma do lutego!!!
Figa to ci rosna chłopaki!!! super że wszystko jest ok.

Rutkosia na pewno wszystko będzie dobrze, jak pisały dziewczyny - lekarze wiedzą co mają robić. Aha i wszystkiego najlepszego !!!
Figa duże te twoje chłopaki !!!

Rutkosia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! oby maluszek tak szybko się nie pchał na ten świat!
Figa dobrze że wszystko jest w porządku, a chłopaki już nawet duże:)
to mój musi być malutki, jak byłam dwa tyg temu to ważył 690gr i ginekolog mi zmienił date porodu na 17 lutego czyli 9 dni pózniej.ciekawa jestem ile teraz wazy.

reklama
ja byłam wczoraj u gina - tez po raz 3 potwierdził ze będzie dziewczynka :) - wszystko ok z malutką waży ok 1400 g i jeśt śliczna ;-) jak zobaczyłam jej buzke to byłam w szoku bo przy pierwszym dziecku tak wyraźnie nie było widać jak teraz i się az lekarz ze mnie smiał ze sie tak zachwycam ;-):-D:-D:-D

A mam pytanko do Was - czy wasze dzidzie sa juz ułożone główkami na dół ?? Bo moja Pati jeszcze nie i się trochę stresuję

Rutkosia wszystkiego najlepszego i przede wszystkim jeszcze kilku tygodni z maluszkiem w brzuszku

Do góry