reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

matyldo gratuluje prawka:)

kingusiu dziewczynka:D gratulacje:) tez chce:))))))

madlen witaj:)))

mnie nie było bo moj chlop mi haslo na kompa załozył:(( dzis sie zlitował i mi odblokował. a u nas postaremu,Kuba jak zwykle wysypany,damian robi postepy ale i tez rozrabiaja ,ze glowa boli.
dobrze,ze pogoda sie poprawiła:) mozna pospacerowac:)

reklama
witam dziewczynki:happy:
aż mi wstyd że mnie tak dawno nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witam wszystkie nowe mamusie:-):-):-)
widzę że niektóre z moich okolic gumieńce:tak::tak::tak:
ja ostatnio praca praca praca do tego adam daje popalić(bunt 11 latka) julke co rano muszę na mierzyn do zerówki prowadzić(co w taką pogode mało fajne) antek dalej w nocy się budzi(więc jestem jak zombi)...........
super że się wątek rozbujał:tak::tak::tak:

kingusia to pewnie juz nie urosnie:) miejmy nadzieje:D kurcze zazdroszcze ci córeczki:)

malinka witaj spowrotem nie ładnie sie nie odzywac:D kurcze no to masz nie ciekawie,co ten antos tak mame meczy:(

Dziekuje za mile przyjecie:-D
matylda111 rzeczywiscie mamy dzieci w tym samym wieku:-)
małamama76 dziekuje za odpowiedz:tak: bardzo mi pomoglas, przejde sie do tej przychodni zobaczyc co i jak:tak:
kingusia1991 gratuluje corci:-) mi tez marzy sie coreczka :-D zobaczymy moze nastepnym razem sie uda;-)

kingusia czy mnie sie wydaje czy inne imie mialo byc dla dziewczynki ????

malinka1 no to nie zazdroszcze ja tak spacerowalam z mierzyna na koncowy 8 6 lat dzien w dzien i najgorsze byla jesien i zima a teraz zmotoryzowana jestem wiec mnie juz nie przeszkadza pogoda a czemu do zerowki do mierzyna???

reklama
Do góry