reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

czesc dziewczynki!
jestem tu nowa!coprawda nie mieszkam w szczecinie lecz zagranica ale pochodze z naszego kochanego szczecina i tam tez urodzilam synka Kubusia ktory niezyje od 4 lat:(:-:)-:)-(tu tez poronilam pierwsza ciaze z Mikołajkiem:-:)-:)-(
ale teraz jak widac jestem szczesliwa mama 2 coreczek Susanaah i Caroline!
mam nadzieje ze pozwolicie mi dolaczyc do Was?!
Witamy megan234:-)
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty..Serdecznie współczuje. Wspaniale, ze masz dwie zdrowe coreczki, ktore wynagradzaja Ci kazdego dnia to co przeszlas;-)Zapraszamy do rozmow z nami:tak:

Royanna duzo zdrowka dla Maciejka. Biedaczek sie nameczy, a Ty razem z nim:-( Ale jak go przewialo to moze nie bedzie tak zle. Miejmy nadzieje ze szybko bedzie zdrowiutki;-)i pojdzie szczesliwy do przedszkola;-)Trzymajcie sie.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki!
jestem tu nowa!
coprawda nie mieszkam w szczecinie lecz zagranica ale pochodze z naszego kochanego szczecina i tam tez urodzilam synka Kubusia ktory niezyje od 4 lat:(
:-:)-:)-(
tu tez poronilam pierwsza ciaze z Mikołajkiem:-:)-:)-(
ale teraz jak widac jestem szczesliwa mama 2 coreczek Susanaah i Caroline!
mam nadzieje ze pozwolicie mi dolaczyc do Was?!
witam nową mamusię u nas:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
bardzo współczuję tego co przeszłaś:-:)-:)-:)-(

mój antek dzisiaj spał 2 razy po 15-20 minut w nocy budził się chyba 15 razy z rykiem wychodzą mu dolne 2 a ja dostaję świra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

megan, witam na wątku nową Mamusię!

royanna, jak byłam mała, to mama zawsze robiła mi kakao, gdy byłam chora i pomagało lepiej niż tabsy od lekarza... a to dlatego, że mnie szantażowała "dostaniesz, pod warunkiem, że wyzdrowiejesz, jak wypijesz" :) Szantaż jest dobry wtedy, kiedy jest udany! Mogłam sama sobie zrobić kakao, ale to nie było to samo co mamusine... Może też "zaszantażuj" Maciejka wyjściem do przedszkola? Skoro tak lubi... autosugestia to silna broń :) Oczywiście to tak z przymróżeniem oka.. :p Trzymajcie się ciepło i nie pozwólcie na siebie kichać w przedszkolu:p

Ja za to jutro idę do facecika z tej firmy nieszczęsnej. Mają mi do wypłacenia kilkadziesiąt złotych za parę ankiet, które dla nich zrobiłam, ale szczerze mówiąc po takiej akcji to mam obawy ziązane z ich rzetelnością. :/ A dziś byłam na krzywej cukrowej - bleeee - o mało nie zeszłam w poczekalni :D :D :D Ale przeżyłam, tyle że nie chcę tego powtarzać...

dziekuje za serdeczne przyjecie!
dziewczynki pytalyscie gdzie rodzic w szczecinie!
ja juz nigdy w zyciu nie chce rodzic w pl zacznijmy od tego ale nigdy w zyciu nie decydujcie sie na rodzenie na unii!!!
tam stracilam 2synow!!!
nie wiem jak w pl ale u mnie dzisiaj pogoda straszna poprostu obrzydliwa boli mnie glowa ze zaraz padne!dobrze ze moj Ksiaze ma dzisiaj wolne i mnie troche odciazy wiec ja moge troche polezec bo cos mi sie wydaje ze poraz 6 zobacze na tesciku 2 kreseczki!bede wtedy najszczesliwsza kobietka na tym forum....ile ja bym dala za blizniaki!!!

No to Megan czekamy na wiesci tych II kreseczkach!!! Jak juz beda to daj nam znac!

Co do szpitala na Unii Lubelskiej jestem wdzieczna za opinie. Juz zdecydowalam sie na Zdroje, mam tylko nadzieje, ze mnie nie odesla...Z pierwszym synkiem nie bylo problemu-mieszkalam w Zgorzelcu a tam byl tylko jeden szpital:)

Cześć, dziewczyny. Postanowilam, ze juz wystarczy tego szpiegowania i czas sie ujawnic.Przyjmiecie mnie? Mialam nadzieje, ze juz w pierwszym poscie troche sie rozpisze o sobie i mojej corci, ale sie obudzila i musze szykowac obiad. No to do pozniej:)

Aaa, i mam pytanko, gdzie sie wstawia suwaczek?

Ostatnia edycja:
Wpadłam na chwilę, coby Was zaprosić na jutrzejszy koncert na dziedzińcu Zamku. O 19.00 gra ukraiński zespół Atmasfera. W życiu bym na niego nie poszła, gdybym przypadkiem nie trafiła na ich koncert na tegorocznym Przystanku Woodstock. Zachwycili mnie i mojego mężczyznę, więc i Wam polecam. Jest za free. :)

megan, i jak tam teścior?? robiłaś? :p

guen, witam mamę-szpiega! :) Twoja córa ma piękne imię :)

czesc dziewczynki!
wlasnie siedze jak taki czubek nad testem i robie wyliczanke ahahah zrobic nie zrobic zrobic nie zrobic.a pecherz zaraz mi peknie.
chyba ide jednak...

Witam WAS:)

kurcze jak bylam w domku i na forum to byla cisza,a teraz :D super watek sie powoli rozrusza:) bedzie z kim popisac:D

jestesmy od piatku na przepustce:) ale nie mialam kiedy usiasc i popisac.W szpitalu okazalo sie ,ze to od rytanolu ktorego przepuisal pan okulista(okulistka w szpitalu stukala sie po glowie "jak mogl to przepisac-bardzo silnie uczulajacy lek,ktory byl usuniety z lekow) ,codziennie rano jedzilismy na wizyte lekarska-jutro tez jade i moze juz kube wypisza ze szpitala-bo wyglada juz naprawde dobrze:)

megan wspolczuje........... i witaj na forum:) jaki test???

guen jasne:) witaj:) naopisz cos wiecej o was:) a gdzie mieszkacie?

malinka wspolczuje.mam nadzieje,ze Antos nie dlugo da ci sie wkoncu wyspac.

reklama
Jestem, u mnie z frekwencja to roznie bedzie, codzienne obowiazki mnie pochlaniaja.
plushova dziekuje za skomlementowanie imienia. A ty znasz plec swojego maluszka? Ktory tydzien?
megan jak test?

A ja? Mieszkam na Pogodnie, z mezem, cora i psem. Gabka 5 wrzesnia skonczy 2 lata. Jeszcze rok posiedze w domu a potem wysle ja do przedszkola, moze w tym czasie znow bede w ciazy;)

Jak sie wstawia suwaczek? pomocy!

Do góry