reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

hej dziewczyny:happy2:
zaganiana jestem ostatnio szykuj,e dzieciaki do szkoły powoli toniś jak to toniś broi ile wlezie odkąd stał się mobilny i gania na czworaka to wejdzie nawet w mysią dziurę:-D:-D:-D
zamierzamy malować ale już mamy 4 kolory na ścianie z próbek i zdecydować się nie możemy:confused:
a co u was kochane?????????ja mam nadzieję że jak rok szkolny:confused: się zacznie i 2 moich szkrabów zacznie szkołę to uda nam się skrzyknąć jakiś spacer:tak:

reklama
malinka anulka to zagladajcie jak najwiecej:) ja sie nudze chwilowo ;-);-)hehehe ale od wrzesnia bede pilnowac dzieciaczka,ale na spacerek napewno sie wybiore:) wkoncu musze wybrac sie na kadlubka pobrac papiery ale nie mam w sumie kiedy bo teraz robilam te kartki teraz robie tuby i nie mialam jak wyjsc z maluchami,ale jutro wychodze na pol dnia,bo w domu kota idzie dostac,moj juz mies w domu bo robota stoi w przyszlym tyg moze koles zalatwi mu wyjazd to chociaz odpoczniemy od siebie hehehe

Hej dziewczyny, jestem świeżą szczecinianką. Wcześnij byłam brzeżanką :-D.
W każdym bądź razie kawał drogi stąd. Chętnie poczytam o tym, co, gdzie i jak w Szczecinie, bo zielona jestem. Np. jak z nieodłącznym sklepem mam, który się zwie APTEKA? Pewnie macie rozeznanie, które są tańsze i droższe. Albo ksiegarnie - muszę kupić podręczniki do pierwszej klasy podstawówki.
Pozdrawiam Maja (Warszewo)

Hej dziewczyny, jestem świeżą szczecinianką. Wcześnij byłam brzeżanką :-D.
W każdym bądź razie kawał drogi stąd. Chętnie poczytam o tym, co, gdzie i jak w Szczecinie, bo zielona jestem. Np. jak z nieodłącznym sklepem mam, który się zwie APTEKA? Pewnie macie rozeznanie, które są tańsze i droższe. Albo ksiegarnie - muszę kupić podręczniki do pierwszej klasy podstawówki.
Pozdrawiam Maja (Warszewo)
Witaj:-)no z aptekami to roznie..w jednej to tansze a w drugiej cos innego..to jak ze sklepami..a w ksiegarniach tez sie nie bardzo orientuje:-)ale milo powitać nowa mamusie:tak:

Hej kobietki!
Mysle, ze bede juz czesciej zagladac, przynajmniej do czasu porodu. Teraz w wakacjie duzo jezdzilismy, tydzien nad morzem, 2 tyg w domu, tydzien w gorach i znowu tydzien nad morzem. Dopiero wrocilam 2 dni temu i nadrabiam zaleglosci w domku i na BB :)
No i juz stresuje sie 1wrzesnia-synek idzie do przedszkola...Dobrze, ze mam juz zaplanowane duuuzo roboty. Moja mama sie smieje, ze mi czasu braknie, bo na wszystko odpowiadam_we wrzesniu zrobie:)

Mja niestety ksiegarn nie znam jeszcze:/ a co do aptek to anulka ma racje,co chwile ceny sie zmieniaja w zaleznosci z ktorej hurtowni biora leki..kolo mnie juz tak mnie znaja,ze szukaja dla mnie jak najtaniej a jak sami nie moga załatwic to dzwonia do innych aptek:D

anulka jak sie czujesz??ja zagladam codziennie ale nie zawsze mam czas popisac:(

royanna witaj po powrocie,kurcze zazdroszcze Ci tych wyjazdow,my tylko na jeden dzien bylismy nad morzem i 1 nad jeziorkiem:( ale chciałabym wyjechac gdzies chociaz na weekend,ale w zime ,wiosna bede szukac dzialki(moze tym razem uda sie cos po kosztach kupic). bo w bloku kota idzie dostac.

a u nas tak sobie,z kasa krucho,wiec nie ma gdzie pojechac.w miescie wiecie same jak wygladaja kapieliska i woda.Z Kubulkiem ide do lekarza,bo ma strasznie oczko opuchniete:( łzawi i rope ma.od wczoraj.przemywalam rumiankiem i nic:( dzis jeszcze gorzej,czekam az wstanie i do okulisty lecimy.
a damian rozgadał sie troche juz po naszemu a tak to nawija jak katarynka po swojemu,wieczorem to mam dosyc,obaj rozrabiaja tak,ze nie wiem co to bedzie pozniej.

My jestesmy w tej dobrej sytuacji, ze nad morzem mam rodzicow, a w gorach(prawie)tesciow. Wiec tylko musimy uzbierac na paliwo i wlasciwie na nic wiecej-jestesmy wtedy na ich garnuszku, bo u nas tez krucho z kasa niestey...Nie mamy co marzyc o takim prawdziwym, wymarzonym urlopie...Moze kiedys.

reklama
Witam wszystkie szczecinianki...
Chciałabym dołączyć... Jam dopiero przyszła mama, ale chyba się nadaję? Nie będę nadrabiała 77 stron, wybaczcie, ale od teraz będę Was czasem podglądać... Mam nadzieję czegoś się douczyć od Was:p

Do góry