reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwo

Bobba11

Aktywna w BB
Dziś zrobiłam 3 testy bo wkurwilam się już nie na zarty
Oto co. Wyszło. Dodam że clearblue wyszedł negatywny szyjka nisko lekko chyba otwarta

Załączniki

• IMG_20181024_111003.jpg
    IMG_20181024_111003.jpg
    872,7 KB · Wyświetleń: 530
reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?

bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Tak ja miałam teoretycznie nisko i jestem w ciąży. Bo to mierzenie przecież zależy od tego jak sama to oceniasz. Wierzyłabym bardziej testowi niż subiektywnym pomiarom. A to że 3 testy nie wychodzą, a jeden wyjdzie jest normalne. Po prostu poziom beta hcg się zwiększył.
Poszukaj wątku dla staraczek, tam wszystkie dziewczyny bardzo chcą i wiedzą co czujesz:)

reklama
Po pierwsze idz zrob bete lub poczekaj do dnia spodziewanego okresu i wtedy powtórz test.
Po drugie jeśli wyszedl ci pozytywny test to szyjki juz nie badaj, nie powinnas juz wtedy tego robic.
Po trzecie dobrze ktos napisal, dołącz do którejś z grup staraczek a nie zakladasz co rusz nowe wątki.

Bobba pisałaś , że masz już jedno dziecko. Więc po porodzie ta szyjka się zmienia , i na prawde może być z tym różnie i ta otwarta szyjka nie musi świadczyć o tym że to już @ się zbliża
Poczekaj do dnia @ , wtedy będziesz pewna w 100 %.. niestety takie testowanie nic Ci nie da , a ewentualne stresy i nerwy jeśli się udało nie pomogą !
Pamiętaj żeby wynik odczytywać tylko w określonym czasie ;) później wynik może być fałszywy..
Każdy test jest innej czułości i stąd te różne wyniki..
A najlepszym pomysłem w tej sytuacji to bhcg lub wizyta u gin.
Ewentualnie dołącz do jakiegoś wątku dla staraczek tam jest sporo mądrych głów które podpowiedzą co i jak ;) Trzymam kciuki
Ps. Na tym zdjęciu faktycznie druga kreska jest. Więc po cichu gratuluje !
A czy kreska jest różowa?

reklama
Do góry