reklama
Rozwiązanie
nie rozumiem czegos..
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
skoro był pęcherzyk ciazowy w macicy..
to w jajowodzie był drugi?
bo rozumiem że przy pierwszym wszystko było ok czyli był normalnie w macicy?
Tak ja miałam teoretycznie nisko i jestem w ciąży. Bo to mierzenie przecież zależy od tego jak sama to oceniasz. Wierzyłabym bardziej testowi niż subiektywnym pomiarom. A to że 3 testy nie wychodzą, a jeden wyjdzie jest normalne. Po prostu poziom beta hcg się zwiększył.
Poszukaj wątku dla staraczek, tam wszystkie dziewczyny bardzo chcą i wiedzą co czujesz
Poszukaj wątku dla staraczek, tam wszystkie dziewczyny bardzo chcą i wiedzą co czujesz
reklama
po 15 minutach test jest nie ważny. Odczekuje się max 2-5 minut i wtedy odczytujesz wynikNo i testy z jakiś ok 4 dni temu o czułości 10 pokazywały jasna druga kreskę ale po upływie jakichś 15 minut. Później zrobiłam clearblue i negatywny
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Po pierwsze idz zrob bete lub poczekaj do dnia spodziewanego okresu i wtedy powtórz test.
Po drugie jeśli wyszedl ci pozytywny test to szyjki juz nie badaj, nie powinnas juz wtedy tego robic.
Po trzecie dobrze ktos napisal, dołącz do którejś z grup staraczek a nie zakladasz co rusz nowe wątki.
Po drugie jeśli wyszedl ci pozytywny test to szyjki juz nie badaj, nie powinnas juz wtedy tego robic.
Po trzecie dobrze ktos napisal, dołącz do którejś z grup staraczek a nie zakladasz co rusz nowe wątki.
buterrfly
Fanka BB :)
Bobba pisałaś , że masz już jedno dziecko. Więc po porodzie ta szyjka się zmienia , i na prawde może być z tym różnie i ta otwarta szyjka nie musi świadczyć o tym że to już @ się zbliża
Poczekaj do dnia @ , wtedy będziesz pewna w 100 %.. niestety takie testowanie nic Ci nie da , a ewentualne stresy i nerwy jeśli się udało nie pomogą !
Pamiętaj żeby wynik odczytywać tylko w określonym czasie później wynik może być fałszywy..
Każdy test jest innej czułości i stąd te różne wyniki..
A najlepszym pomysłem w tej sytuacji to bhcg lub wizyta u gin.
Ewentualnie dołącz do jakiegoś wątku dla staraczek tam jest sporo mądrych głów które podpowiedzą co i jak Trzymam kciuki
Ps. Na tym zdjęciu faktycznie druga kreska jest. Więc po cichu gratuluje !
A czy kreska jest różowa?
Poczekaj do dnia @ , wtedy będziesz pewna w 100 %.. niestety takie testowanie nic Ci nie da , a ewentualne stresy i nerwy jeśli się udało nie pomogą !
Pamiętaj żeby wynik odczytywać tylko w określonym czasie później wynik może być fałszywy..
Każdy test jest innej czułości i stąd te różne wyniki..
A najlepszym pomysłem w tej sytuacji to bhcg lub wizyta u gin.
Ewentualnie dołącz do jakiegoś wątku dla staraczek tam jest sporo mądrych głów które podpowiedzą co i jak Trzymam kciuki
Ps. Na tym zdjęciu faktycznie druga kreska jest. Więc po cichu gratuluje !
A czy kreska jest różowa?
reklama