cześć dziewczyny a powiedzcie mi ja miałam skurcze a doktor mi dał Asmag 6 tabletek dziennie to ma mnie niby utrzymac a od jestem w 37 tygodniu a od dzisiaj rana strasznie mnie boli w pachwinach i mam kłucia spojenia łonowego skurczy tylko pare krótkich powiedzcie mi czy łykając ten asmag ja moge urodzic wczesniej tzn chodzi mi przed odstawieniem go bardzo prosze o wszelkie sugestie pozdrawiam
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
no ba! jedz!
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witam ja nie miałam zadnych oznak zblizajacego sie porodu hhehe
ani skórczow przepowiadajacych nawet brzuch mi sie nie obnizył hehehe
dopiero jak odeszly mi wody i dostałam od razu skórcze co 2 min !!!! to pojechalismy biegiem do szpitala
widac co ciaza to inne oznaki lub ich BRAK
pozdrawiam
ani skórczow przepowiadajacych nawet brzuch mi sie nie obnizył hehehe
dopiero jak odeszly mi wody i dostałam od razu skórcze co 2 min !!!! to pojechalismy biegiem do szpitala
widac co ciaza to inne oznaki lub ich BRAK
pozdrawiam
Cześć Dziewczęta, wczoraj wieczorem siedziałam sobie na sedesie i (po raz setny jak co dzień ) siusiałam. Gdy podcierałam się później papierkiem toaletowym zauważyłam na nim kilka delikatnie podbarwionych krwią śladów. Obejrzałam się TAM dokładnie w lusterku, myślałam, że może jakimś cudem uszkodziłam sobie śluzówkę i stąd te pasemka - ale wszystko było ok, później nie było też żadnego krwawienia z pochwy, więcej śladów krwi na papierze też nie było (ani w nocy, ani dzisiaj). Aha - to na 100% nie były hemoroidy.
Czy myślicie, że mógł mi odejść czop śluzowy podczas gdy siusiałam??? Jestem w końcówce 34tc, czy to nie za wcześnie? Wizytę u gina mam w poniedziałek...
Czy myślicie, że mógł mi odejść czop śluzowy podczas gdy siusiałam??? Jestem w końcówce 34tc, czy to nie za wcześnie? Wizytę u gina mam w poniedziałek...
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Bardzo możliwe że to kawałek czopa się odkleił.
Ale to wcale nie znaczy że za chwilę będziesz rodzić :-).
Ale to wcale nie znaczy że za chwilę będziesz rodzić :-).
kakakarolina
zgadzam się z przedmówczynią
yenefer
z tego co się orientuję to czop może "odchodzić" nawet kilka tygodni przed porodem, więc to już blisko ale pewnie jeszcze nie tak zaraz
reklama
Podziel się: