reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

cześć dziewczyny a powiedzcie mi ja miałam skurcze a doktor mi dał Asmag 6 tabletek dziennie to ma mnie niby utrzymac a od jestem w 37 tygodniu a od dzisiaj rana strasznie mnie boli w pachwinach i mam kłucia spojenia łonowego skurczy tylko pare krótkich powiedzcie mi czy łykając ten asmag ja moge urodzic wczesniej tzn chodzi mi przed odstawieniem go bardzo prosze o wszelkie sugestie pozdrawiam

reklama
Witam was dziewczyny poradzcie mi mam skurcze 30-40 sekundowe co 2-3 minuty czy to już to mam jechac do szpitala ?

witam ja nie miałam zadnych oznak zblizajacego sie porodu hhehe
ani skórczow przepowiadajacych nawet brzuch mi sie nie obnizył hehehe

dopiero jak odeszly mi wody i dostałam od razu skórcze co 2 min !!!! to pojechalismy biegiem do szpitala
widac co ciaza to inne oznaki lub ich BRAK
pozdrawiam

Cześć Dziewczęta, wczoraj wieczorem siedziałam sobie na sedesie i (po raz setny jak co dzień :-D ) siusiałam. Gdy podcierałam się później papierkiem toaletowym zauważyłam na nim kilka delikatnie podbarwionych krwią śladów. Obejrzałam się TAM dokładnie w lusterku, myślałam, że może jakimś cudem uszkodziłam sobie śluzówkę i stąd te pasemka - ale wszystko było ok, później nie było też żadnego krwawienia z pochwy, więcej śladów krwi na papierze też nie było (ani w nocy, ani dzisiaj). Aha - to na 100% nie były hemoroidy.
Czy myślicie, że mógł mi odejść czop śluzowy podczas gdy siusiałam??? Jestem w końcówce 34tc, czy to nie za wcześnie? Wizytę u gina mam w poniedziałek...

reklama
Do góry