reklama
jestem w podobnej sytuacji mam 2 terminy z 2 tyg. roznicy wg jednego jestem w 37 tyg a wg OM w 39 od 2 tyg czuje "ciagniecie brzuszka" w piatek lekarz powiedział ze bol w pachwinach jest spowodowany tym ze skrocila sie szyjka i dzidzi ma niziutko głowke ale kazał przyjsc za 2 tyg wiec chyba to jeszcze nie czas na porodAcha jeszcze jedno strasznie mnie boli w pachwinach i jak wstaje mam takie uczucie ciągnięcia jak by wszystko mi w dół leciało problemy z usnięciem a jak już usne to co chwile sie budze
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
szczerze nie mam pojęcia ale ja też mam dosyć mocne bóle w pachwinach
Ja tez mam te wszystkie objawy tzn bole jak na miesiaczke,biegunke,bole krocza,problemy ze spaniem i to tak juz z 10dni,ponoc tak moze byc i kilka tyg przed porodem,wiec sie nie martwcie,co ma byc to bedzie
co do wagi to ja jeszcze rosne ale niektore dziewczyny w 8/9 miesiacu zaczynaja chudnac.
co do wagi to ja jeszcze rosne ale niektore dziewczyny w 8/9 miesiacu zaczynaja chudnac.
reklama
Kasiulek1984
Mamusia Blaneczki
to fajnie no mówią że w tym ostatnim okresie dzidzia najbardziej przybiera na wadze więc myślę że siłą rzeczy się troszkę przytyje mi w grudniu przybyło 4 kg no ale hmm święta a tak to tyje niecały kg na 3 tyg w poniedziałek mam wizytę u doktorka to się dowiem ile przytyłam od ostatniej wizyty ale podejrzewam że niewiele )
Podziel się: