saleminka8
Fanka BB :)
u mnie porod nastąpił w dniu w którym wypdała mi data wg usg,która była wyliczona na początkach ciąży i utrzymywała się do ponad 20tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki
mam pytanko choc zapewne ten temat gdzies sie juz tu przewijal aczkowliek za duzo tych stron zeby znaleźć;-)
jestem w 32tc i kilka dni temu zauwrzylam tzn dokladnie moja mama ze obnizyl mi sie brzuch. do tego jakoś wydzielina zgęstniała...dzidzie czuje czasem jakby mnie dosłownie w odbyt kopała...czy to moze znaczyć ze niedługo sie zacznie? termin mam na poczatek stycznia wiec chcialabym jeszcze troszke poczekac;-)
Witam,
jestem tu nowa,prosze o pomoc
jestem w 31 tyg.ciazy i jest to moja pierwsza ciaza.
od 3 tyg.jestem na zwolnieniu z powodu skracajacej sie szyjki.
na ostatniej wizycie lekarz zalecił lezenie . termin porodu mam na 20 stycznia-ale bardzo sie boje czy nie urodze wczesniej. czy jest szansa na dotrwanie do terminu porodu?
Witam,
jestem tu nowa,prosze o pomoc
jestem w 31 tyg.ciazy i jest to moja pierwsza ciaza.
od 3 tyg.jestem na zwolnieniu z powodu skracajacej sie szyjki.
na ostatniej wizycie lekarz zalecił lezenie . termin porodu mam na 20 stycznia-ale bardzo sie boje czy nie urodze wczesniej. czy jest szansa na dotrwanie do terminu porodu?