Mam problem, po ciąży strasznie przytyłam i nie mogę się tego pozbyć, kurcze zależy mi na utracie około 13 kilogramów, jakby nie patrzeć to sporo, chciałabym to osiągnąć przed sylwestrem, już próbowłam wiele rzeczy, teraz znajoma poradziła mi zakup slimcea, mówiła że jej kuzynka schudła dzięki tym tabletkom 10 kilogramów w 3 miesiace, oczywiście nie chodzi mi o łykanie samych tabletek ale i diete i ćwiczenia. Co o tym myślicie? może któraś z was już brała te tabletki?
reklama
Tabletki Slimcea są dobrym rozwiążaniem jeśli faktycznie jak sama zauważyłaś będą one dodatkiem do zaplanowanej diety.
Możesz dietę rozpocząć w momencie rozpoczęcia kuracji ze slimcea. Polecam osobom, które mają problem z utrzymaniem jakiejkolwiek diety.
Tabletki działają w ten sposób że hamują łaknienie dzięki czemu utrzymanie diety jest na prawdę łatwiejsze.
Możesz dietę rozpocząć w momencie rozpoczęcia kuracji ze slimcea. Polecam osobom, które mają problem z utrzymaniem jakiejkolwiek diety.
Tabletki działają w ten sposób że hamują łaknienie dzięki czemu utrzymanie diety jest na prawdę łatwiejsze.
Odpowiednia dieta, dużo warzyw, pełnoziarnistych produktów i wody oraz regularne ćwiczenia i powinno się udać. A co do suplementów to spróbuj z jagodami acai, dobrze wspomagają odchudzanie. Jednak moim zdaniem racjonalne odżywanie jest najważniejsze
agata_22
Początkująca w BB
Dieta i regularne ćwiczenia załatwią sprawę attachFull780250 pamiętaj jedynie o tym, aby podczas diety stosować suplementy, a to po to, aby skóra była odpowiednio jędrna, o zdrowym kolorze. Mi się to udaje dzięki suplementom diety - z wieloma eksperymentowałam, ale na dużej zostanę Biovital. attachFull780251Polecam,dziewczyny!
Załączniki
dardella
Zaciekawiona BB
Ostatnio jak trzymałam dietę i ćwiczyłam złapałam jakiegoś wirusa, co oczywiście skończyło si zawieszeniem treningów :/ Miałam kiedyś Biovital, bo działał ogólnie wzmacniająco na organizm i chyba do niego wrócę; plus zawiera dużo witamin z grupy B, które trzeba uzupełniać przy wysiłku fizycznym.
Nie polecam zaś żadnych suplementów, które miałyby cię odchudzić 'tak o', bez ćwiczeń i diety. Można poczytać, ze dają efekt placebo albo niszczą organizm od środka. Niestety zmiana wyglądu wiąże się z ćwiczeniami i zmianami nawyków żywienia. Ale warto, uwierz. I nie poddawaj się.
Nie polecam zaś żadnych suplementów, które miałyby cię odchudzić 'tak o', bez ćwiczeń i diety. Można poczytać, ze dają efekt placebo albo niszczą organizm od środka. Niestety zmiana wyglądu wiąże się z ćwiczeniami i zmianami nawyków żywienia. Ale warto, uwierz. I nie poddawaj się.
amsterdam
Zaciekawiona BB
No własnie - syropek tak! Tabletki nie :-( Ja chyba też go w takim razie zakupię, zwłaszcza że teraz jeszcze sezon chorobowy w pełni Wzmocnienie organizmu bardzo się przydaOstatnio jak trzymałam dietę i ćwiczyłam złapałam jakiegoś wirusa, co oczywiście skończyło si zawieszeniem treningów :/ Miałam kiedyś Biovital, bo działał ogólnie wzmacniająco na organizm i chyba do niego wrócę; plus zawiera dużo witamin z grupy B, które trzeba uzupełniać przy wysiłku fizycznym.
reklama
A i syropy mają tą przewagę nad tabletkami, że nie obciążają wątroby. Więc warto, posiłkować się suplementami w płynie, zwłaszcza sprawdzonym markami.
Podziel się: