reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja np. nie potrafiłam sobie odmówić wiele rzeczy... jadłam bez opamietania. Az trafiłam na tabletki meridia 15(sa juz wycofane niestety)
w 1 mies.ich stosowania schudłam 6kg w nastepny 8kg. Pozniej odstawilam tabletki i kg wrocily do mnie w szybkim tempie Teraz po urodzeniu dziecka została mi straszna nadwaga... powinnam schudnac co najmniej 15 kg i chyba potrzebuje wspomagacza... słyszałam ,ze sa podobne tabletki do meridi (adipex) ale czy tak samo skuteczne hm?!
w 1 mies.ich stosowania schudłam 6kg w nastepny 8kg. Pozniej odstawilam tabletki i kg wrocily do mnie w szybkim tempie Teraz po urodzeniu dziecka została mi straszna nadwaga... powinnam schudnac co najmniej 15 kg i chyba potrzebuje wspomagacza... słyszałam ,ze sa podobne tabletki do meridi (adipex) ale czy tak samo skuteczne hm?!
butterfly21
hope & love
Moje drogie - powiem Wam tak szczerze że ja jakoś nie wierzę w te cudowne środki na odchudzanie. też je brałam - ale dopóki nie ruszyłam się do ćwiczeń i diety to efektów nie było i dla mnie te wspomagacze odchudzania to pic na wodę i tylko sobie niszczymy tym wątrobę .
ja np. nie potrafiłam sobie odmówić wiele rzeczy... jadłam bez opamietania. Az trafiłam na tabletki meridia 15(sa juz wycofane niestety)
skoro go wycofali to jednak cos znim bylo nie tak...
adipexu nie bierz w ogole, to pochodna amfetaminy, chyba nie musze cie przekonywac jakie to niebezpieczne i ryzykowne?
Moje drogie - powiem Wam tak szczerze że ja jakoś nie wierzę w te cudowne środki na odchudzanie. też je brałam - ale dopóki nie ruszyłam się do ćwiczeń i diety to efektów nie było i dla mnie te wspomagacze odchudzania to pic na wodę i tylko sobie niszczymy tym wątrobę .
jesli sa cudowne to na pewno jestw tym drugie dno.
nic nie jest tak skuteczne jak zdrowe odzywianie i cwiczenia.
jednak niektore suplementy naprawde dzialaja ze wzgledu na swoj sklad.
np. slimiitn aqua- chrom wyrownuje poziom gluzkoy,a wiec nie ma napadow glodu, guarana dodaje energii jak jestesmy oslabieni przez mniejsza ilosc kalorii, a np. zielona herbata oczyszcza.
little.bee
Zaciekawiona BB
Uważam, że kupowanie takich suplementów to wyrzucanie pieniędzy w błoto Warto jednak bardziej się spiąć i naprawdę zmuszać się do działania, ćwiczenia..nie stosować jakichś nie wiadomo jakich diet, a po prostu jeść kilka razy mniej małe porcje, odstawić słodycze, jeść dużo warzyw i owoców...nie sztuka jest faszerowanie się chemią ( bo takie środki, choćby było napisane, że ziołowe - to chemia)! odradzam, odradzam
Alicja1985
Fanka BB :)
Witam
ja nie wierze w zadne tabletki na odchudzanie bo jak pewnie wiekszosc z nas stosowalam mnostwo aptecznych specyfikow
od stycznia wlasnie jestem na diecie i cwiczeniach i schudlam 32 kg wiec tylko dieta i cwiczenia pomagajai silna wola
ja nie wierze w zadne tabletki na odchudzanie bo jak pewnie wiekszosc z nas stosowalam mnostwo aptecznych specyfikow
od stycznia wlasnie jestem na diecie i cwiczeniach i schudlam 32 kg wiec tylko dieta i cwiczenia pomagajai silna wola
reklama
Podziel się: