Moja córeczka ma 3 miesiące. Na stopach ma bardzo twardą, szorstką skórę, przypomina to ciemieniuche. Na poczatku nic nie robilam, myslam ze przejdzie. Potem zaczęłam smarować oliwką i mleczkiem dla niemowląt ale słabe efekty. Co to może byc? Czy to alergia? Co robić żeby zeszło? Na łydkach i koło kolanek tez ma suchą skórę, nie az tak jak na stopach ale widać i czuć.
Karmię piersią, na twarzy i ciele nie ma żadnych wyprysków, zaczerwień itp. Pomyślałam że to może alergia na mleko i już jakiś czas nie pije, dolewałam tylko troszkę do kawy. Ale jem biały ser, jogurty itd. Czy odstawic?
Na głowie ma dużą ciemieniuche i zmagamy sie z nią juz jakis czas, powoli schodzi. Miala tez na brwiach, ale juz zeszlo. Mozliwe ze na stopach to tez ciemieniucha?
Wklejam zdjęcie, mam nadzieję że dobrze widać
S
Karmię piersią, na twarzy i ciele nie ma żadnych wyprysków, zaczerwień itp. Pomyślałam że to może alergia na mleko i już jakiś czas nie pije, dolewałam tylko troszkę do kawy. Ale jem biały ser, jogurty itd. Czy odstawic?
Na głowie ma dużą ciemieniuche i zmagamy sie z nią juz jakis czas, powoli schodzi. Miala tez na brwiach, ale juz zeszlo. Mozliwe ze na stopach to tez ciemieniucha?
Wklejam zdjęcie, mam nadzieję że dobrze widać