reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Martinek ja jak już znałam datę cc, to tylko się modliłam, żeby się nic wcześniej nie zaczęło, bo u mnie zakaz bezwzględny porodu sn. Najgorzej było za pierwszym razem, jak już lekarze przyjęli do wiadomości, że cc,ale terminu nie wyznaczali, tylko czekali Bóg wie na co.Kazali mi przyjść do szpitala w poniedziałek i wtedy oznajmili, że kroją we wtorek....normalnie bez sensu. Wiesz jaki to był stres? Takie czekanie do końca....Koszmar! Z Niką wiedziałam dużo szybciej, bo po 28tc i czekanie było dużo przyjemniejsze. Uwierz, że jesteś w świetnej sytuacji. Masz 10 dni na ogarnięcie tematu i psychiczne nastawienie. Będzie dobrze, a Święta z maleństwem na pewno cudowne:-)

reklama
Aninek oby łożysko jeszcze się trochę podniosło.

Martinek już niedługo będziesz mieć swoje maleństwo przy sobie i strach zniknie.

Magda z uk
też chcę by dziecko urodziło się jak najpóźniej. Wierzę, że nam się uda.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Martinek- przeczytalam Twoja wiadomosc i kurcze juz rycze!! boze dziewczyny nie wiem cos ie ze mna dzieje !! Ale kochana trzymam kciuki mooooocno!! bedzie dobrze!!! Zdrowka i sily!!!!!!!!!!!!!!

Ja już PO :) Maluszek zdrowy, lekarz powiedział że trochę mało przytył od ostatniej wizyty, waży 2800 w poniedziałek mam się zgłosić na ktg :) I prawdopodobnie cesarka na 17 grudnia :) Także martinek nie martw się ! będę miała maluszka dzień po Tobie ;-) I tak jak mi się marzyło- na święta będę z Mikołajkiem w domciu :) Buziaki !

Witam
Ja już po wizycie Julka waży już 2235 Hmmm w ciągu 3tyg. przybyło jej aż 668 g Ale lekarz powiedział że to w normie Wszystkie przepływy bardzo dobre Oczywiście moje ciśnienie troszkę za wysokie ale po czasie zmierzył mi jeszcze raz i było dobre Teraz wizyta za 2tyg i będę miała pobierany wymaz na paciorkowca Ogólnie wizyta ok

Cluue oooo kolejna osóbka zna już dokładną datę narodzin Moim zdaniem to super bo będziesz się mogła w 100% przygotować a my tak na prawdę to można powiedzieć że nie znamy dnia ani godziny porodu Gratuluję udanej wizyty Głowa do góry wszystko będzie dobrze

marta87 gratuluję udanej wizyty Hmmm a co jam mam powiedzieć o moim małym pulpeciku Twoja w 33tci3d waży 2,2 a moja w równym 33tc 2235 U mnie gps kosztuje 20 zł

martinek gratuluję udanej wizyty i oczywiście znanej daty porodu

biłkabdg trzymam kciuki za wyniki

Ostatnia edycja:
Hej dziewczeta :)

Ja juz od rana z bananem na twarzy, bo wszystko u nas wspaniale- odpukac w niemalowane. Krew i siusiu w normie. Brzuszek tez, miara sie zgadza i w ogole. Serduszko wali jak dzwon. A najbardziej sie ciesze z tego ze moj syneczek ulozyl sie juz glowka w dol- ale mi ulzylo :-):-):-):-) Jedno tylko do pupy- wszystko jest dobrze wiec nie mam szans na USG- bo po co? Tak mi odparla polozna. No coz, jakos wytrzymam. Najwazniejsze ze jest wszytsko dobrze :)

Aninek- sliczny profil corci:-) tez bym chciala moje malenstwo jeszcze raz tak zobaczyc przed porodem...

Martinek- Glowa do gory, i nie daj sie zadnej depresji tylko!!!! Ja tez mialam takie mysli wczesniej, ale teraz juz nie moge sie doczekac az sie rozpakuje i bede miala te slodkosci moje ze mna :) Tylko Ty masz lepiej bo wiesz kiedy a ja.. jeden wielki ?

Cluee- Ty teaz masz ten wypasik ze wiesz kiedy dostaniesz swoj prezencik :)

Natal- Prosze cie kochana nie placz- damy rade!!!

Ada1989- Jak poszlo u Ciebie dzis?

Powodzenia jutro Stycznioweczki!!!

Cluee fajnie, że wszystko w porządku no i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie. Akurat na Święta będziecie w domku:-)

Mum tu be jak dobrze, że i u Ciebie wszystko ok. Cieszę się, że tym razem jesteś zadowolona z wizyty. Oby tak dalej:tak:

Agaagaaga gratuluję udanej wizyty! I nawet nie mówię już nic na temat wagi mojego Marcela, bo wychodzi na to, że małe słoniątko mi rośnie:szok::-)

cluee ale fajnie juz praktycznie wiesz kiedy spotkacie sie po drugiej stronie brzuszka super;) I dobrze ze u Was wszystko ok ;)
muuuum no widzxisz maluszek juz sie przygotowuje do wyjscia za pare tyg ;) Fajnie ze wizyta udana;)
agaagaaga Ale fajnie rosnie twoja corcia ;) Super ze wszystko w pozadeczku ;)

reklama
Do góry