reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

Marta gratuluje udanej wizyty ;) super,ze z corcia wszystko ok,rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach :-)

Bilka to trzymam kciuki za wyniki,ja robie za tydzien

powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

reklama
Ja już po mojej ostatniej wizycie:) Na ktg wyszly lekkie skurcze, wiec lekarka zdecydowała że mam się zjawić w szpitalu 14.12, chyba ze bede czula mocniejsze skurcze. CC zaplanowane na 16.12, ale będę obserwowana...boże to tylko tydzień;( Jestem przerazona...Helenka waży już 3460...wiec nie ma sensu czekac. Będę więc pewnie pierwsza rozpakowana w wątku. Błagam dziewczyny trzymajcie kciuki bo mi już słabo na samą myśl...zazdroszcze dziewczynom które nie mogą sie doczekac dzidziusia i strasznie sie ciesza, ja mam jakoś inaczej teraz. Ciagle mysle po co nam to bylo, tak fajnie sie zylo luzacko:) Miałam zrobione posiewy i dodatkowo wszystkie badania zrobia mi jeszcze w szpitalu...ech...

Martinek głowa go góry wszystko bedzie dobrze a jak juz bedziesz miec maleństwo przy sobie wszystko minie trzymam mocno kciuki
POmyśl jakie bedziesz mieć piękne świeta w domku z córeczką :)

wikcia ja mialam to samo z ktg mala sie wiercila ze lekkie skurcze mi wyszly ;D
Marta dobrze ze wszystko ok u Ciebie ;) A corcia to ladnie rosnie ;)
martinek O jak fajnie sie masz ja wiem bo tez jestem przerazona ale damy sobie rade ;) Córcia juz duza kobitka wiec zycze powodzenia;)

martinek wszystko bedzie dobrze, no to ciekawe, ktora pierwsza mamaaga4 czy ty :) Ja tez zaczynam miec leki i obawy przed porodem, ale staram sie o tym nie myslec zaczynam robic cos innego,zeby sie nie stresowac :) Trzymamy kciuki i czekamy na zdiecia pierwszych styczniowo grudnuiowych maluszkow :)

Gratuluje udanych wizyt :)

dziewczyny jeszcze mam jedno pytanie za rowny tydz mnam wizyte u gina bedzie mi on wtedy mogl pobrac wymaz na pciorkowca czy jeszcze poczekac do 36 t.c.?

reklama
Do góry