reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki kulinarnie!

Ja z kolei nie wszystkie owoce moge jesc. Do wiekszosci jestem uprzedzona, zapach brzoskwini mnie odrzuca, tak samo sok brzoskwiniowy, nektarynka to samo, banan i inne
Ja jem jeszcze duuuuuuuzo warzyw, ostatnio jestem cukiniowa i ogorkowa:tak:

reklama
A ja dziś chyba zrobie krokiety. Mam straszną ochore na naleśniki z białym serem, więc zrobie sobie pare (mój mąż nie lubi nalesników), a z reszty zrobie krokiety. Mam troche zamrożonego bigosu, więc użyje go jako farszu. Ciekawe, czy to będzie zjadliwe:-p:-p:-p robiłyście już coś takiego, bo ja pierwszy raz taki farsz będe dawać :rofl2:
Ja kiedyś często krokiety robiłam, z barszczykiem czerwonym, w środku kapusta z grzybami, przeważnie pieczarkami.

ojejku... ale mi smaka robicie:zawstydzona/y: ooooo...
dzis mężus przywiezie bigos (bo mama posłała przez mojego brata, a mąż z bratem pracuja:-p) to moze tez cos takiego sprobuje zrobic:-)mniam mniam

Asiowo, a ja bym jadła tylko niezdrowe rzeczy, makarony i ziemniaki z mięsem, kanapki i lody...

To sa niezdrowe?!:-p ja staram sie ograniczac fryty, hamburgery, pizze, itp... to sa niezdrowe rzeczy, a bez nich nie umiem przezyc:-Daz dziw, ze ja ciagle stoje w miejscu z waga:-D

Nikki - Makaron sam w sobie jest zdrowy, to sosik do niego moze byc niezdrowy:rofl2:

Mi juz ochota na niezdrowe przeszla. Na poczatku ciazy nie bylam w stanie np. pic nic inngo tylko sprite i dawalam rade troche wody gazowanej. Musialam cos pic, wiec pilam to co moglam:zawstydzona/y:

Asiowo - co do pizzy tez sie nie zgodze, bo pizza tez jest zdrowa, jest to danie kompletne, ktore dostarcza organizmowi wszystkich potrzebnych skladnikow. Do tego do pizzy nie trzeba dojadac, bo tylko ona wystarczy jako danie:-)

Ostatnia edycja:
Asiowo - co do pizzy tez sie nie zgodze, bo pizza tez jest zdrowa, jest to danie kompletne, ktore dostarcza organizmowi wszystkich potrzebnych skladnikow. Do tego do pizzy nie trzeba dojadac, bo tylko ona wystarczy jako danie:-)

hi hi...musze to mężowi pokazac:-) dzieki, przyda sie taka informacja:-D

To sa niezdrowe?!:-p ja staram sie ograniczac fryty, hamburgery, pizze, itp... to sa niezdrowe rzeczy, a bez nich nie umiem przezyc:-Daz dziw, ze ja ciagle stoje w miejscu z waga:-D

Fryrki też uwielbiam!!

Nikki - Makaron sam w sobie jest zdrowy, to sosik do niego moze byc niezdrowy:rofl2:

Mi juz ochota na niezdrowe przeszla. Na poczatku ciazy nie bylam w stanie np. pic nic inngo tylko sprite i dawalam rade troche wody gazowanej. Musialam cos pic, wiec pilam to co moglam:zawstydzona/y:

Ja właśnie lubię z niezdrowym sosikiem, a chlebek biały, najlepiej bułeczka.

Pizza domowa jest zdrowa jak najbardziej, tylko nie przesadzać z żóltym serem, te kupne to sama chemia i tłuszcz.:no::no:

reklama
Do góry