U mnie było 2050 A 2 tygodnie później 2600.To jest 2.5 tygodnia przed porodem.U mnie mała też dużo mniejsza 2 tyg temu miała dopiero 2065kg dziś mam 36+1 wizyta za tydzień zobaczę ile przybrała czy chociaż te 2500kg ma
reklama
Dziewczyny a ja dziś spałam jeszcze lepiej niż zwykle. Od 22.30 do 6.30 i tylko dlatego że mąż wstał do pracy.Nawet w nocy nie muszę do toalety.Czasem jak się córcia powierci to mnie kłuje na dole,ale ogólnie niby termin na 21,a na poród się nie zapowiada.Do południa jeszcze pracuje, bo nie mogę wysiedziec w domu,fizycznie aktywna i nic się nie dzieje.Szyjka długa, zamknieta.
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Hej dziewczynki. Powiem Wam, ze teskni mi sie za tymi ruchami w brzuszku ☺ chociaz z drugiej strony fajnie bo mala juz tule do siebie aczkolwiek daje popalic pierunek ..
Najglosniejsza na oddziale dluzy mi sie strasznie i juz chce do domu
Najglosniejsza na oddziale dluzy mi sie strasznie i juz chce do domu
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja mam wrecz przeciwnie bo te ruchy są mega bolesne dla mnie!Hej dziewczynki. Powiem Wam, ze teskni mi sie za tymi ruchami w brzuszku [emoji5] chociaz z drugiej strony fajnie bo mala juz tule do siebie aczkolwiek daje popalic pierunek ..
Najglosniejsza na oddziale [emoji4] dluzy mi sie strasznie i juz chce do domu [emoji17]
Wiewior
Fanka BB :)
Hej! Ja się melduję już że szpitala. Przyjechałam na ktg i kazali zostać bo skacze mi ciśnienie sporadycznie. Cały dzień nic się na patologii nie działo. Dopiero po 16 u lekarza wizyta. Chcieli dac leki na obniżenie RR i miałam zostać do porodu. Ale poprosilam lekarza że jeżeli z dzieckiem jest wszystko dobrze to zeby skrócić mój pobyt i zacząć wywoływać. Lekarka się zgodziła i narazie mi zrobiła turbo bolesne badanie. Ale przynajmniej zaczęłam krwawic. To mi szyjke miało trochę otworzyc teraz czekam na lek zwiotczajacy szyjke. Jak to nic nie da to jutro cewnik foley
Justynanana
Fanka BB :)
Powodzenia!Hej! Ja się melduję już że szpitala. Przyjechałam na ktg i kazali zostać bo skacze mi ciśnienie sporadycznie. Cały dzień nic się na patologii nie działo. Dopiero po 16 u lekarza wizyta. Chcieli dac leki na obniżenie RR i miałam zostać do porodu. Ale poprosilam lekarza że jeżeli z dzieckiem jest wszystko dobrze to zeby skrócić mój pobyt i zacząć wywoływać. Lekarka się zgodziła i narazie mi zrobiła turbo bolesne badanie. Ale przynajmniej zaczęłam krwawic. To mi szyjke miało trochę otworzyc teraz czekam na lek zwiotczajacy szyjke. Jak to nic nie da to jutro cewnik foley
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A jakie mialas cisnienie?Hej! Ja się melduję już że szpitala. Przyjechałam na ktg i kazali zostać bo skacze mi ciśnienie sporadycznie. Cały dzień nic się na patologii nie działo. Dopiero po 16 u lekarza wizyta. Chcieli dac leki na obniżenie RR i miałam zostać do porodu. Ale poprosilam lekarza że jeżeli z dzieckiem jest wszystko dobrze to zeby skrócić mój pobyt i zacząć wywoływać. Lekarka się zgodziła i narazie mi zrobiła turbo bolesne badanie. Ale przynajmniej zaczęłam krwawic. To mi szyjke miało trochę otworzyc teraz czekam na lek zwiotczajacy szyjke. Jak to nic nie da to jutro cewnik foley
Magdalena5
Zaangażowana w BB
No fakt bolesne ale juz zapomnialam o tymJa mam wrecz przeciwnie bo te ruchy są mega bolesne dla mnie!
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Powodzenia obys dlugo nie musiala cierpiecHej! Ja się melduję już że szpitala. Przyjechałam na ktg i kazali zostać bo skacze mi ciśnienie sporadycznie. Cały dzień nic się na patologii nie działo. Dopiero po 16 u lekarza wizyta. Chcieli dac leki na obniżenie RR i miałam zostać do porodu. Ale poprosilam lekarza że jeżeli z dzieckiem jest wszystko dobrze to zeby skrócić mój pobyt i zacząć wywoływać. Lekarka się zgodziła i narazie mi zrobiła turbo bolesne badanie. Ale przynajmniej zaczęłam krwawic. To mi szyjke miało trochę otworzyc teraz czekam na lek zwiotczajacy szyjke. Jak to nic nie da to jutro cewnik foley
reklama