Ja mam zwykla koszule na ramiaczka a do karmienia 2 szt dopiero po porodzie. Ta do porodu czesto idzie do kosza juz..Dziewczyny, nie wiem czy to pytanie już było, ale miałyście jakąś specjalną koszulę do porodu? czy po prostu dłuższy tshirt? i potem na pobyt w szpitalu koszule do karmienia? ile sztuk?
jakie podkłady poporodowe polecacie? bella podobno są słabe?
reklama
ZawszeWięcej
Fanka BB :)
A ja w szpitalu. Zaczęły odchodzić wody rano i już 2 cm rozwarcia. Czyli jednak to plamienie to od skracajacej się szyjki.
asia333podlasie
A który masz TC? Powodzenia tam i trzymaj się ciepłoA ja w szpitalu. Zaczęły odchodzić wody rano i już 2 cm rozwarcia. Czyli jednak to plamienie to od skracajacej się szyjki.
G
gość _199
Gość
Ooo powodzeniaA ja w szpitalu. Zaczęły odchodzić wody rano i już 2 cm rozwarcia. Czyli jednak to plamienie to od skracajacej się szyjki.
ZawszeWięcej
Dzisiaj 36 + 7. Dzięki dziewczyny. Póki co dajemy radęA który masz TC? Powodzenia tam i trzymaj się ciepło
JustynaUK
Czyli 37+0? to już donoszone trzymaj się tam, będzie dobrze!Dzisiaj 36 + 7. Dzięki dziewczyny. Póki co dajemy radę
ZawszeWięcej
Skurcze co 3-4 minuty. Ale szybko odchodzą. Szyjka prawie zerowa. Było badanie kolejny raz to zalałam fotel kolejną porcją wód
Mixme92
To chyba będzie dzidziuś jeszcze dziś co?Skurcze co 3-4 minuty. Ale szybko odchodzą. Szyjka prawie zerowa. Było badanie kolejny raz to zalałam fotel kolejną porcją wód
PowodzeniaTo chyba będzie dzidziuś jeszcze dziś co?
reklama
PowodzeniaA ja w szpitalu. Zaczęły odchodzić wody rano i już 2 cm rozwarcia. Czyli jednak to plamienie to od skracajacej się szyjki.