Agnieszka2929
Fanka BB :)
Dzis pojade do domu to bede sciagac i im zawioze w weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to codziennie będziesz dowozić mleko? Ty chyba masz sporo km co?Dzis pojade do domu to bede sciagac i im zawioze w weekend
Zebym ja miala na to wplyw bedzie mi ciezko bez nich.@Agnieszka2929 gratulacje, dochódź do siebie szybciutko i zadbaj o dziewczyny, oby jak najszybciej mogły wracać do domku do rodziców i brata
Akurat w weekendy to mi nie przeszkadza wyslac meza by zawiózł jezdzilam tyle mscy to teraz tym bardziej.A to codziennie będziesz dowozić mleko? Ty chyba masz sporo km co?
Tak.No to swietnie.Sterydy zdazyly zadzialac,poza tym to bylo chyba 33+6.
Ale się cieszę, że się odezwałaś, bo już się bałam, że coś nie tak, że tyle nie piszesz! Zdrówka dla dziewczynek i dla Ciebie! A jak małe mają na imię?Lekarka powiedziala ze radza sobie ze duze jak na ten wiek i blizniaki badania ok i oby tak dalej.