Martynaa02
Fanka BB :)
Czyli tak samo 3 dni różnicy i prawie 1 cmJa miałam USG w 12+3 i dzidziuś ma 6 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tak samo 3 dni różnicy i prawie 1 cmJa miałam USG w 12+3 i dzidziuś ma 6 cm
To tak jak Ja mam 6 km do WroA ja okolice Wrocławia Poznan mi bardzi dobrze znany 1.5 godz i jestem u Ciebie.
Ja takie ciągnięcia w dole brzuchaI to jakie....zarowno brzucha jak i krocza
To teraz już wiem dlaczego mam dziewczynkę bo uwielbiam vit cJa zażywałam po 2 gramy dziennie witaminy C.później przeczytałam że witamina c sprzyja dziewczynkom. Może to pomogło.
To u mnie 14 +2;p czyli podobny etap u mnie w 12 tyg dzieciaki miały 12 cm ;p az sie zdziwiłam ze takie duze .fajnie,ze wszystko ok ja ciagle leze i te bole jelit az mdleje;/
54 cm hmm to juz jak do porodu12 cm? Ja wczoraj na USG 12+0 i dziecko 5 4 cm
1 jest mniejszy ma 11 ;p blizniaki 12
Chętnie zobaczę na zdjęciu jak wyglądają takie wielkie dzieci do takiego rozmiaru jeszcze trochę muszę zaczekać. A to wszysrkie dzieci mają u ciebie tyle samo?
1 jest mniejszy ma 11 ;p blizniaki 12
Pokaż zdjęcie chyba że już wstawialas a przegapiłam1 jest mniejszy ma 11 ;p blizniaki 12