reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja dzisiaj w końcu się wyspalam, a partner od wczoraj robił basen. Dzisiaj już jako pierwsza go wypróbowałam i dawno nie byłam tak zadowolona 😂 Zdecydowaliśmy się na basen na ogródku bo ze względu na sytuacje nie chcemy się raczej ruszać gdzieś dalej, chociaż pewnie nie raz wyskoczymy nad jezioro 🤔

Ale super😍
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych basenów. Powiedzcie mi jakie macie i jak to jest w rzeczywistości z utrzymaniem czystości wody.
Jak macie foty to pokażcie ☺️

Ale super😍
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych basenów. Powiedzcie mi jakie macie i jak to jest w rzeczywistości z utrzymaniem czystości wody.
Jak macie foty to pokażcie ☺

Fajna sprawa z basenem.
Jak jest nieużywany to jest zakrywany, do tego pompa + chemia i woda jak na hawajach 🙂
My mamy taki stelażowy 4,88*4,88*1,2 m

reklama
Do góry