reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

ja też święta nie jestem, lubię czasem się zabawić, ale imprezy w środku tygodnia i to do samego rana to trochę przesada. zwłaszcza w bloku ... i to kolejny raz w jednym tygodniu [emoji2959][emoji2959][emoji2959]
poza tym nigdy nie przyszłoby mi do głowy drżeć się na balkonie o narkotykach czy innych używkach.
Poziom inteligencji - zero 😅 a potem będą płakać, że pały na chatę wpadły!

reklama
dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam, że studentki z dołu zrobiły imprezę kilka dni temu? dzisiaj mam powtórkę z rozrywki, trochę w cichszej wersji niż ostatnio, no ale ile można.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja już nie mam siły do nich...
dzwon na policje nawet sie nie zastanawiaj

dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam, że studentki z dołu zrobiły imprezę kilka dni temu? dzisiaj mam powtórkę z rozrywki, trochę w cichszej wersji niż ostatnio, no ale ile można.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] ja już nie mam siły do nich...
Przechodziłam to samo chociaż mieszkam w kamienicy i moja ściana z sąsiadem to około 60 cm cegły to i tak było słychać. Towarzystwo piło i cpalo..
Nad moimi drzwiami była skrzynka z korkami do 3 mieszkan między innymi do ich mieszkania.. No i ja porostu wchodziłam na stołek i im wykręcałam je i nagle cisza i tak ich trzymałam kilka minut. Idioci nawet nie wyszli na korytarz sprawdzić co i jak😂😂😂dość często im tak robiłam. Kiedyś mój brat się wkurzył i poszedł do nich i nacisnal klamkę i normalnie drzwi były otwarte muza na Full a na około pokoju łóżka jakieś materace i leży laska chyba nacpana tylkiem do wejścia. Brat wszedł wyłączył muzę i wyszedł. Ile razy my to zgłaszalimy do administracji wkońcu ich wyrzucili a oni te meble, materace zostawili na korytarzu i biedny pan dozorca to ogarniał później przez miesiąc.

Masakra z takimi sąsiadami.. Dlatego dziękuję Bogu że mieszkam na wsi.. Z tego co mi wiadomo to dziewczyny nawet chodza na "tejpy" Nie wiem jak się pisze haha i nawet widziałam że na brzuchu mają jak już ciąża wysoko żeby wspomóc..

reklama
Przechodziłam to samo chociaż mieszkam w kamienicy i moja ściana z sąsiadem to około 60 cm cegły to i tak było słychać. Towarzystwo piło i cpalo..
Nad moimi drzwiami była skrzynka z korkami do 3 mieszkan między innymi do ich mieszkania.. No i ja porostu wchodziłam na stołek i im wykręcałam je i nagle cisza i tak ich trzymałam kilka minut. Idioci nawet nie wyszli na korytarz sprawdzić co i jak[emoji23][emoji23][emoji23]dość często im tak robiłam. Kiedyś mój brat się wkurzył i poszedł do nich i nacisnal klamkę i normalnie drzwi były otwarte muza na Full a na około pokoju łóżka jakieś materace i leży laska chyba nacpana tylkiem do wejścia. Brat wszedł wyłączył muzę i wyszedł. Ile razy my to zgłaszalimy do administracji wkońcu ich wyrzucili a oni te meble, materace zostawili na korytarzu i biedny pan dozorca to ogarniał później przez miesiąc.
no to też niezłe przeżycia, trzeba się tylko cieszyć, że się skończyło [emoji4]
masakra, jednak normalni sąsiedzi to podstawa, inaczej można oszaleć

Do góry