U
użytkownik 19
Gość
.A mogę spytać, czy wiesz, z czego wynika u Ciebie odklejanie ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.A mogę spytać, czy wiesz, z czego wynika u Ciebie odklejanie ?
Ja się czuje fatalnie ostatnio ale na wybory śmigne chodźby mąż miał mnie na sznurku ciągnąć Za sobąJa Was błagam dziewczyny idźcie na wybory. Zagłosujcie oczywiście jak chcecie wg Waszego uznania ale idźcie bo nie chciałabym żeby moje przyszłe bliźniaki żyły w tym kraju jaki jest w obecnym wydaniu.
Dla mnie największe znaczenie ma sala jednoosobowa dlatego nie wiemwiem w sumie gdzie bede ridzic tym razem, choc planowalam w. Narutowiczu. Moj mąż chce, zeby wykupic apartament ba Ujastku, ale to kupa kasy. W Koperniku sa jedynki?
A ile kosztuje taka przyjemność?
Cuda. Oj jak ja bym tuliła takie słodkie toksoplaźmiątka .U moich rodziców jest taki koszyk toksoplazmozy <3 Jak pojadę to pewnie się nie powstrzymam
Dlatego ja oglądam PolsatżartujeOglądałam wydarzenia na TVN a potem wiadomości na TVP i chyba żyjemy w innej Polsce
Tez kocham ranczo. Oglądam non stopDlatego ja oglądam Polsatżartuje
Jak oglądam tv to tvp seriale i moje ukochane ranczo.
A to jeszcze nie wiadomo czy nie przeniosą finalnie wszystko ma być przeniesione tak słyszałam ale kto ich tam wie.Akurat ginekologia została na Kopernika w starym szpitalu.
Niestety nie wiem ile jednostkowo kosztowałoby to badanie, bo mam prowadzenie ciąży w ramach pakiety medicover (z firmy). Tutaj niby mają cennik: Link do: Testy prenatalne | Porody Warszawa - sam test pappa bez usg od 360 pln. z USG = 610 pln.
Mi się wydaje, że co lekarz/przychodnia to inne opinie.Chętnie się dowiem czy pappa robić przed USG czy po , bo jak dzwoniłam że chciałam się dopisać to mi pani powiedziała że ja to nie ma zapisów i że mam przyjść tylko w godzinach porannych
Ja to pójdę ale nie wiem na kogo zagłosować.Ja Was błagam dziewczyny idźcie na wybory. Zagłosujcie oczywiście jak chcecie wg Waszego uznania ale idźcie bo nie chciałabym żeby moje przyszłe bliźniaki żyły w tym kraju jaki jest w obecnym wydaniu.