Kundlica
Fanka BB :)
Ale slodziasne!
[emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji3059]
Witam w klubie mój mężulek dzisiaj też ostro mnie zdenerwował.Jeśli chodzi o badania prenatalne ja zdecyduję się na USG i pappa, zielona w tym jestem ale tak jak któraś z Was pisała - samo USG może sfałszować pozytywnie badanie, wolę miec pewność mimo wszystko.
Eh, a u mnie jakiś gorszy dzień dzisiaj. Mąż tak mnie dzisiaj wyprowadził z równowagi że nie chce mi się z nim rozmawiać on tez sie wielce obraził Masakra, oby jutro wyszło u nas słońce choć ma chwilę bo póki co same deszczowe dni i pomału wpadam w bardzo depresyjny nastrój.
Mam pytanie do dziewczyn, które spodziewają się pierwszego dziecka - zamierzacie uczęszczać do szkoły rodzenia? ☺
Ja uwielbiam czytać, wręcz kocham książki i w ciąży nigdy nie mam weny na toJa liczę na to ze niedługo będę się czuć ok i zacznę coś działać. Teraz to nawet po farbę na sufity mi się nie chce jechać
Materialy to już praktycznie wszystkie mam do dłubania, no jeszcze jakieśdrobiazgi muszę dokupić. Teraz tylko czekam na chęci.
Myslalam, ze w ciąży będę się tak super czuć i wreszcie na l4 będę miała czas na rozwijanie moich pasji no i się przeliczyłam
Pincet złociszy hehe ja też zwróciłam uwagę, że fajna ta sukienka ale ja bym wyglądała po prostu źleAle pięknie [emoji3059]Mój dokładnie tak samo! I ze wyglądam w nich jak dziołcha ze wsi.. A na innych mu się podobają [emoji849]Pincet zlociszy...
Ja nie robię PAPP-AJa się cały czas wacham czy robić samo USG czy razem z testem PAPP-A. Chyba jeszcze obgadam to z moja Gin na wizycie 8.07.
Jest jeszcze ktoś kto robi samo USG? Czy wszystkie robicie komplet?
O to tak jak ja czekam na dostawę truskawek dorobie parę słoików dżemu i reszta kompot potem ogórki ale też czekam na takie z pewnego źródła też zrobię parę rodzajów i jeszcze mam w planie jakieś sałatkiOoo ja tez dziś dżemiki, myślę że starczy mi zapasów, mam też zamiar zabrać się w najbliższym czasie za kompoty