reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

dziewczyny a powiedzcie mi jak u Was z jedzeniem?
ja niestety jestem głównie na bułce z masłem, przez [emoji2961] staram się w siebie coś wcisnąć niestety z różnym skutkiem...
ale najgorsze jest mięso!!! Czy Wam też tak śmierdzi??? mój małżonek chyba że mną zwariuje, jak robi sobie obiad to ja zamykam się na balkonie albo w łazience, tak nie mogę smrodu mięsa [emoji2962] nawet jak je kanapki z wędlina czy kiełbasa to uciekam do innego pokoju

reklama
ja niestety jestem głównie na bułce z masłem, przez [emoji2961] staram się w siebie coś wcisnąć niestety z różnym skutkiem...
ale najgorsze jest mięso!!! Czy Wam też tak śmierdzi??? mój małżonek chyba że mną zwariuje, jak robi sobie obiad to ja zamykam się na balkonie albo w łazience, tak nie mogę smrodu mięsa [emoji2962] nawet jak je kanapki z wędlina czy kiełbasa to uciekam do innego pokoju
Ja na szczęście nie mam takiego odrzutu od mięsa 😊
Raczej jem wszystko ,i nie mam jakiegoś wyczulonego węchu 😊

A wczoraj nikt mnie nie przyjął. Trzeba było długo czekać przed szpitalem żeby w ogóle ktoś wyszedł zmierzyć temperaturę a potem czekało mnie czekanie w długiej kolejce. Trochę się obawiałam, ze mnie wyślą do szpitala zakaźnego wiec wróciłam do domu. Po konsultacji ze swoim ginekologiem umówiłam się dzisiaj do dermatologa. Czyli jak zwykle w naszym kraju, wszystko trzeba załatwiać prywatnie.
Współczuję przeżyć, nie do pomyślenia to jest.... Daj znać co powiedział dermatolog. Trzymam kciuki :-)

Ja mięso mogę zjeść ale jak ktoś mi poda już takie gotowe do jedzenia... Jak pomyślę że mam surowe przygotowywać to mi niedobrze i odechciewa mi się jeść 🥺

Przesuń o tydzien, bo to jedbak za wcześnie ;)

Można ;)

Ooo drugie bliźniaki :) super! Moje dwujajowe, dwuowodniowe, dwukosmowkowe, czyli ta najbezpieczniejsza wersja. Krwiaka masz niewielkiego, wiec pewnie chwila moment sie wchlonie. Jak wasza reakcja na bliźnięta? :)

SZOK! Tyle powiem :p
To była pierwsza stymulacja i pierwsze starania bo od poaczku było wiadomo ze ani pecherzyki ani endometrium nie rośnie wiec wiedziałam ze pęcherzyk jest 1 i nie ma szans na bliźniaki :p nie wzięłam tylko pod uwagę ze mogą być jeszcze jednojajowe 🙈
Okropnie boli mnie podbrzusze a w nocy to już tragedia jakbym miała rodzic za chwile ale lekarz mówi ze teraz nic się nie da zrobić bo organizm wie co robi... tylko luteina dopochwowo...
a Ty który tydzień?
jak to przyjęliście i jak się czujesz?

Dziewczyny pytanko czy musicie wstawać w nocy siku? Ja od początku ciąży tylko parę nocek takich miałam ale generalnie nie muszę wstawać:/ dziwne bo pierwsze dwie ciaze kojarzę głównie z sikania

Dziewczyny pytanko czy musicie wstawać w nocy siku? Ja od początku ciąży tylko parę nocek takich miałam ale generalnie nie muszę wstawać:/ dziwne bo pierwsze dwie ciaze kojarzę głównie z sikania
Ja wstaje w nocy różnie jak się wysikam przed snem to potem chodzę czasem 1 raz a czasem 3 razy

Ja mam dziś jakiś zły dzień do tej pory starałam się myśleć pozytywnie a dziś dopadło mnie. 9+0
Strasznie siedzi mi w głowie to że nie miałam cytomegalii i toxoplazmozy i że mogłabym ja złapać właśnie teraz 😑 wizyta 29.06 zaczęłam się trochę stresować prenatalnymi które mam 14. 07 jakiś kryzys dziś. O koronawirusa nie boję się tak jak o cytomegalie i toxoplazmoze może to przez to że prawdopodobnie poronilam jedna ciąże przez rumien zakazny o którym w ogóle nie wiedziałam że przechodzę musiałam go złapać gdzieś na placu zabaw lub na jedzeniu 😑 ehhh oby przeszły te myśli najchętniej mylabyn cały czas ręce i dezynfekowala lub niczego nie dotykała nawet jeść zaczynam się bać żeby czasem na czymś czegoś nie było 😑
Moja koleżanka przechodziła toksoplazmozę w ciąży i urodziła śliczna, zdrowa córeczkę. Nie martw się ;))) Będzie dobrze <3

reklama
Do góry