reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Wszystkie "napoje" muszą mieć podaną zawartość alkoholu. Więc jak coś ma 0.0, to tak jest :) faktycznie uwaga na Karmi, tak jak pisała M@lly. Ja piję te alkohole 0.0. Piwo średnio mi wchodzi, ale polecam białe wino :)
Mniam mniam.

Na plecach... ale żaden lekarz nie chce mnie przyjąć. Z nocnej opieki wysyłają na izbę do ginekologa bo się nie podejmą leczenia. A z kolei na izbie na mnie nakrzyczeli, ze oni co najwyżej ciąże potwierdza i mam na SOR do jednego lekarza po jakaś głupia kartkę i potem do drugiego szpitala do dermatologa... Pozdrowienia ze stolicy... ;(
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.
Jak będzie po to daj znać, pogadamy gdzie rodzisz i gdzie robisz prenatalne :) chyba tylko my 2 jesteśmy z mazowieckiego...

Łaski jak u was z wagą? Czy któraś chudnie?
Lekarz kazał mi kontrolować wagę rano i wieczorem bo mi waga spada za szybko
U mnie na razie bez zmian praktycznie.. Przy wzroście 168 balansuje cały czas między 60,5-61,5kg [emoji4] zależnie ile i czego zjem dzień wcześniej [emoji16]
A ja mam jak zwykle wieczorami mega wzdęcia i brzuch jak w zaawansowanej ciąży. Dziś będę działać konkretnie na wieczór: śliwki suszone i mleko [emoji23].
Ja wypatruje cały czas brzuszka i jakichkolwiek zmian, ale jednak jak coś to ciągle raczej ciaza spożywcza [emoji23] rano w miarę płasko, choć nie do końca, ale w sumie już od jakiegoś czasu miałam mini oponkę, za to jak tylko coś zjem to amen! No i teraz pytanie.. Te śliwki to moczyć w mleku czy jak? [emoji16]

3 razy dziś siadałam żeby was nadrobić i za każdym razem zajmowało mi to tyle czasu że już nie miałam chwili na komentowanie [emoji2368] mój mąż na mnie krzywo patrzy że tyle w tel zerkam i się obijam [emoji85] myślę że będę jednak zwolenniczką przejścia na Facebook

reklama
Cześć, mam pytanie na temat badań prenatalnych wg miesiączki dziś powinnam mieć 9+6 Ale zgodnie z USG wychodzi 8+2. Mam zaplanowane badania prenatalne na 02.07 czyli wg USG będzie to 10+0, testy z krwi tydzień wcześniej będę musiała wykonać czyli koło 8+6-9+0. Czy mam przekładać te badanie? Moja lekarka wyznaczyła mi takie terminy żebym się zapisała (02.07-16.07). Wolny termin padł na 02.07. Czy któraś w tym okresie miała robione badania i wszystko można było zobaczyć?

Do góry