reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

No boli jak cholera... :(
Ale ma szczęście że jutro mam usg i tym się pocieszam bo jestem ciekawa ze będzie widać płeć. Jezu tak się Doczekać nie mogę
Ja też jutro .. chyba drugi raz mamy w tym samym czasie mniej więcej ❤! W którym tygodniu jesteś?. A w sumie w punkcie pobrań nigdy nie wiadomo na kogo się trafi 🤷‍♀️.

reklama
Witam dziewuszki i ogromnie ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!! ❤️To ja sama z Warmińsko-mazurskiego tu jestem? 😃😃 Dziś odebrałam wyniki TSH i po 2 tygodniach brania euthyrox'u z 2.95 pięknie spadło do 1.22, Mocz tez wyszedł dobrze, ale czuje ze mam grzyba 🤔😂 i już się martwię, czy aby wszystko okej z dzieckiem skoro wyniki wyszły takie dobre....nalezy mi się soczysty plaskacz w pysia 🙄🙄🙄😂

Mi chyba zaszkodziła dzisiaj zupa mleczna na śniadanie... Normalnie na mleko nie umiem patrzeć i nie jem go ale miałam taką ochotę dziś że musiałam sobie zrobić i teraz mi tak źle :(

Ja wszystko co z mlekiem ładnie przyjmuje.
Ostatnio najbardziej na mdłości mi pomaga cola i kwaskowe lody. Mam takie ulubione z lidla o smaku jabłka. 🤗
Dziś to ja nie wiem co zjem na obiad. Coś by zrobić ale nie mam pomysłu.

Jeżeli chodzi o kremy na rozstępy to ja nie wierzę w te cuda. W poprzedniej ciąży smarowałam się bio oli od pierwszych dni jak dowiedziałam się o ciąży. Przytylam 10 kilo a rozstępy miałam wszędzie na lydkach, pupie, piersiach, brzuchu i biodrach. na brzuchu były takie głębokie że bałam się co mi się stanie ze skórą. Po ciąży byłam usuwać żylaki i lekarz robiac mi usg powiedział, że taką mam skórę i czymkolwiek bym nie smarowała to i tak by wyszły. Teraz też smaruje się kremem na rozstępy ale nie mam jakiś wielkich oczekiwań.

Ja rozmawiałam z dziewczyną, która pracuje w klinice chirurgii plastycznej. Podobno te wszystkie balsamy itp to jest tylko chwyt marketingowy. Przez skórę wchłania się tylko kilka procent wody. Jeśli chcemy mieć zdrową skórę to należy pić dużo płynów i dostarczać odpowiednich witamin od wewnątrz :)
Niestety ale badania pokazują, że wydawanie kupy kasy na kosmetyki nie ma sensu, więcej korzyści zrobi nam woda i zdrowe jedzenie :)

reklama
Do góry