Annasol93
Fanka BB :)
Hahaha u mnie też włosy leciały jak szalone teraz minimalnie mniej ale wcześniej rozważałam ulepienie małego dywaniku z naturalnego włosia spokojnie by starczyło . A co do czucia się piękniejsza no nie bardzo.. U mnie cera kolor mat i mega sucha... przed ciąża nakupilam kosmetyków A teraz w sumie nic nie używam bo zapachy nie koniecznie podchodzą... każdego dna i mówię sobie dzisiaj już na pewno zrobię hybrydy, maseczkę, pielęgnację, szczotkowanie na sucho i dupa blada... .. Ja nie wiem z czego to wynika bo fizycznie czuje się raczej dobrze ale chyba moje dni ostatnio to byle szybko minęło od wizyty do wizyty ...Kurcze, fajnie się pisze każdemu żeby pozytywnie myśleć, nie martwić się, że wszystko będzie dobrze itd... A ja tak się boję że dzidzia nie rośnie, że serduszko, które tylko widziałam na USG przestanie bić te moje czarne myśli są straszne.
_________
Jeszcze jedno pytanie mam do wszystkich, czujecie się teraz jakieś piękniejsze? Ja to tyle słyszałam że w ciąży wygląda się tak kwitnąco, a ja póki co cera jaka była taka jest, włosy wypadają w sumie nic prócz poszerzenia w biodrach nie zauważyłam